screenshot
TEŠKE RIJEČI

ISTINA JE SAMO DA JE PUKLA LJUBAV 'Dana White je potpuno prolupao! Jednostavno je izgubio osjećaj za stvarnost i to je zastrašujuće'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. lipanj 2018. 17:11

Kratko je trajala ljubav između Al Iaquinte i Dane Whitea. Tek jedan event kada im je “Ragin’ Al” izašao u susret kako bi spasio UFC 223. Podsjećamo, upravo je Al Iaquinta uletio u meč protiv Khabiba Nurmagomedova koji je za ulog imao pojas UFC prvaka u lakoj kategoriji. Al Iaquinta je praktički spasio već izgubljen event kada se ozlijedio Tony Ferguson, piše Fight Site.

Ljubav je u međuvremenu nestala, a Al Iaquinta je u ponedjeljak u gostovanju u emisiji “The MMA Hour” žestoko kritizirao svog šefa. Ustvrdio je kako je Dana White potpuno “sišao s uma”. Razlog ovakvog nezadovoljstva je najava čelnika UFC-a da će vratiti vaganje na stari sistem – od 16:00 sati.

“Jednostavno je izgubio osjećaj za stvarnost. Prolupao je. Potpuno je prolupao. I to je zastrašujuće. Sada riskira naše zdravlje! Rekao je da će pomaknuti ponovno službeno vaganje? Pa zašto ga je uopće onda mijenjao na početku? Zato što u njegovoj glavi to znači još uzbudljivije borbe! Kako će ovako dobiti još uzbudljivije borbe? Dajte nam vremena da se oporavimo! Zar više vremena ne znači i zdravlje? Za nas borce je zdravo što smo imali više vremena za oporavak”, tvrdi Al Iaquinta u razgovoru za “The MMA Hour” te dodaje:

“Čak i uz činjenicu da je ovo zdravije, oni će sada pomaknuti vaganje na staro. Pomaknut će ga navečer, a kaže da je intervjuirao milijun boraca oko toga! Nisam čuo niti jednog koji želi ponovno vaganje navečer. Tako da je to zoran primjer u kakvoj se stvarnosti on sada nalazi. Ako danas radite intervju s Danom Whiteom, više nećete čuti istinu, čut ćete samo njegove ciljeve. Ja se i dalje planiram vagati ujutro”, prijeti “Ragin’ Al”.

UFC borac lake kategorije smatra da su braća Fertitta držali Danu Whitea pod kontrolom. Sada kada njih više nema, čelnik UFC-a je potpuno sišao s uma.

“Lorenzo ga je držao pod svojom paskom. Sada kada ga nema, mislim da će sve uništiti. Pa on priča što god mu padne na pamet. Nitko ga više ne kontrolira. Planira vratiti vaganja na popodnevni termin? Koga je pitao? Rekao je da su intervjuirali mnoge od 550 boraca koliko ih je u rosteru. Mislim da ipak nisu. Pričao sam s mnogo boraca i nitko nije za povratak na staro. Mislim da je to samo u njegovoj glavi. Uvijek samo gleda svoju korist i što njemu paše. A ako nije u prvom planu, onda se ugura”, objašnjava Al Iaquinta i dodaje:

“Jednom nogom Dana White je već izvan svega ovoga. Nek ode. Odi! Molim te idi! On je gotov. Boli me briga za njega. Ne znam. Mislim da 50 posto boraca ne vidi što se događa, a 50 posto shvaća, ali su u strahu.”

Linker
28. travanj 2024 13:59