screenshot facebook
SVAKA ČAST MAJSTORE

VIDEO: HRVAT DOVEDEN U ENGLESKU KAO 'ŽRTVA', A ONDA JE SVIMA POKAZAO KAKVA JE ZVIJER Pogledajte fantastičnu borbu Truščeka koju je okončao giljotinom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. lipanj 2018. 13:54

Ivica Trušček u subotu je ostvario sjajnu pobjedu na eventu promocije Made 4 The Cage, a ispred vas je video cijele borbe, koja je od prve do posljednje sekunde bila uzbudljiva, prenosi Fight Site.

Ivica je u Englesku, kao što smo već pisali, otišao bez trenera i timskih kolega, odnosno doveden je kao žrtva za Fletchera, koji je velika lokalna zvijezda i to ne samo zbog toga što je bivši UFC borac. Hrvatskog borca, koji je i sam izjavio kako se borio protiv puno boljih (Mairbek Taisumov, Islam Makhachev…), to nije impresioniralo.

Trušček je od prve sekunde borbe odlučio kako će ovo biti okršaj u kojem će se tražiti izdržljivost primanja udaraca i mogućnost plasiranja što većeg broja istih, odnosno bez previše taktiziranja je napao. To se njegovom protivniku nije svidjelo, a ne možemo biti niti sigurni koliko je dobro Truščeka proučio, budući da je bio iznenađen njegovim neobičnim gardom, iz kojeg je Ivica izvlačio direkte koji su kao šilo pogađali lice Britanca.

Već u prvoj rundi Trušček je imao priliku završiti borbu, no nije htio srljati, da ne bi upao u nezgodan gard protivniku koji je sjajan parteraš. Tako je završio sve početkom druge runde, kad je Fletchera srušio, radio na prolasku njegovih nogu, a onda ga završio giljotinom. Sjajan nastup i velika pobjeda Ivice Truščeka, koju svakako vrijedi pogledati!

Linker
06. svibanj 2024 09:57