Joshua
 Richard Heathcote/Getty Images / Getty Images
ZADRŽAO NASLOV

JOSHUA SE NAKON POBJEDE ZAHVALIO NAVIJAČIMA, POKLONIO POVJETKINU, A ONDA OTKRIO 'Idući protivnik? Ako mogu birati onda je to Deontay Wilder'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. rujan 2018. 02:14

Britanski boksač Anthony Joshua (28) obranio je naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji u četiri kategorije (WBA, IBF, WBO i IBO) nakon što je pred 80.000 gledatelja na londonskom stadionu Wembley pobijedio Rusa Aleksandra Povjetkina (39) tehničkim nokautom u sedmoj rundi.

Nakon meča svoje dojmove iznio je Anthony Joshua.

- Hvala Londonu i Wembleyju i prije svega čestitke Povjetkinu i njegovom timu. Bio je težak protivnik i to je dokazao večeras, ali ja sam došao ovdje dati sve od sebe i u tome sam uspio. Znao sam da može podnijeti udarce u glavu i da su mu udarci u tijelo slabija strana tako da sam na tome gradio svoju taktiku otpočetka.

Kojeg bi protivnika htio idućeg vidjeti u ringu?

- Uvijek ima nekih problema u pregovorima, ali navijači uvijek žele najbolje borbe. Pitat ćemo ljude i neka oni daju svoje mišljenje i odluče s kim ću se boriti 13. travnja.

Vidi se velik napredak?

- Prije nekoliko godina možda ne bi dobio ovaj meč. Ali za to mogu zahvaliti svojem timu koji me dobro pripremio.

Wilder ili Fury?

- Ne zanima me tko će dobiti, koncentriran sam samo na sebe, a njima želim sreću. Moj izbor bi bio Wilder, ako bi već morao birati.

Linker
02. svibanj 2024 19:43