screenshot Twitter
VELIKI SPORTAŠ

VIDEO: SVJETSKI PRVAK NAKON NOKAUTA ZATRAŽIO ULAZAK U SVLAČIONICU RUSA Pogledajte što je Anthony Joshua napravio nakon spektakla na Wembelyu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. rujan 2018. 10:48

Svaka čast razaraču iz Watforda! Potvrdio je klasu, boksačku inteligenciju i moć, ali najviše, pokazao je zašto je svjetski boksački prvak. Dokazao da je ovog trenutka, tu nema nikakve dvojbe, najbolji borac na planetu.

Naime, Anthony Joshua se nakon podređenog položaja u prvih 5-6 rundi, ozbiljno uzdrman već u 1. rundi, s nekoliko pretrpljenih teških udaraca, raskrvavljenog nosa i gotovo pa na rubu poraza, s tišinom 80.000 ljudi na tribinama Wembleya, ukazao na početku 7. runde!

'Izletio' je iz svog kuta u nekom posve drukčijem izdanju i 'samljeo' perfektnog ruskog izazivača Aleksandra Povjetkina, čovjeka koji nikada nije nokautiran, boksača koji je do jučer u 35 borbi samo jednom poražen, a i to je bilo na bodove.

Nakon borbe Joshua je zatražio dopuštenje da uđe u svlačionicu Povjetkina i oduševio mnoge. Zahvalio se Rusu na borbi, uputio mu nekoliko riječi i poručio kako bi jednom volio doći u Rusiju na odmor. Povjetkin ga je pozvao i rekao kako je dobroošao bilo kada.

Linker
27. travanj 2024 17:35