Reuters, sn ilustracija
ZAHUKTALO SE IZVAN RINGA

JOSHUA UJEDINIO NASLOVE I POZVAO AMERIKANCA NA 'PLES' Odgovor odmah stigao: 'Baka mi je uvijek govorila, ako nemaš što pametno reći, bolje šuti!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. travanj 2018. 10:59

Anthony Joshua obranio je svoje pojaseve prvaka te je njima pridodao onaj koji se do sada nalazi u vlasništvu Josepha Parkera. Ipak, u pitanju je bio meč koji nije oduševio publiku koja je došla vidjeti akciju, budući da je Joshua ovo odradio tehnički i bez potrebe za preuzimanjem rizika.

80.000 ljudi na stadionu u Cardiffu vidjelo je 12 rundi prezentacije sjajne taktike Anthonya Joshue, koji se u potpunosti pripremio za Josepha Parkera i ono što on donosi.

Joshua je prije meča najavio kako će u ovom meču odlučivati boksačke finese, a ne otvoreni fajt i upravo to se dogodilo. To se nije svidjelo publici koja se nadala vidjeti više akcije, no cilj je opravdao sredstvo kojim se Joshua poslužio u ovom meču. On je došao do četvrtog svjetskog pojasa, odnosno trećeg elitnog. Nedostaje mu samo još onaj koji se nalazi kod Deontaya Wildera.

Pozvao je Joshua Wildera na okršaj odmah po završetku meča što je ovaj i prihvatio.

- Bože dragi! Baka mi je uvijek govorila, ako nemaš što pametno za reći, bolje da šutiš. Joshua, prihvaćam borbu. Parkeru, glavu gore, opljačkan si.

Linker
27. travanj 2024 22:34