Gary M. Prior/Getty Images / Getty Images
JAVLJA ESPN

KONAČNO DOGOVOREN VELIKI REVANŠ I DEBI MIRKA FILIPOVIĆA ZA UGLEDNU BORILAČKU PROMOCIJU!? Cro Cop u prilici osvetiti bolan poraz iz UFC-a

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. prosinac 2018. 10:41

Mirko Filipović borit će se 16. veljače protiv Roya Nelson, javlja ugledni ESPN.

Vijest je to koju donosi Ariel Helwani, poznati novinar koji rijetko kada griješi s informacijama iz borilačkog svijeta, no za službenu potvrdu ipak ćemo pričekati vijesti iz Bellatora.

Cro Cop i 'Big Country' trebali bi se obračunati na Bellator 217 priredbi koja će se održati u Uncasvilleu (Connecticut). Isti event predvodit će poznati britanski borci Paul Daley i Michael 'Venom' Page.

Mirko će ovom borbom konačno debitirati za Bellator. 44-godišnji hrvatski borac već se, podsjetimo, s Amerikancem trebao sučeliti na Bellator 200 priredbi u svibnju, ali je tada morao otkazati nastup zbog ozljede.

Bit će ovo revanš njihovog susreta iz 2011. kada je Nelson svladao Cro Copa na UFC-u 137.

Filipoviću bi ovo trebao biti 52. profesionalni MMA nastup (37-11-2-1). Cro Cop trenutno 'jaše' na sjajnom nizu od devet pobjeda, posljednju je ostvario u rujnu kada je nakon intervencije doktora svladao Roquea Martineza. Nelson, s druge strane iza sebe ima 23 pobjede i 16 poraza od kojih je dva upisao u posljednjim nastupima protiv Matta Mitrionea i Sergeija Kharitonova.

Linker
27. travanj 2024 21:37