YouTube screenshot
PRVO NIJE BILO ISPRIKE, ALI...

KONTROVERZNI BIVŠI UFC-OV PRVAK SE PRVI PUT OBRATIO JAVNOSTI NAKON NOVOG SKANDALA 'Ovo je veliki šok za sve. Danas sam i plakao...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. prosinac 2018. 16:12

Jon Jones je ponovno pao na doping testu, no USADA smatra da se ne radi o kršenju njihovih anti-doping pravila. Stoga su dozvolili Jonesu da se natječe, ali to isto nije učinila Komisija u državi Nevadi. Epilog svega jest seljenje UFC-a 232 iz Las Vegasa u Inglewood u Kaliforniji gdje je Jones uspio dobiti licencu, piše Fightsite.hr.

Što na sve ovo kaže kontroverzni bivši UFC prvak? On se zahvaljuje UFC-u što je odlučio čitav mega event iz Nevade preseliti u Kaliforniju…

“Fokusiran sam na postizanje svog ultimativnog cilja, a to je vraćanje svoje titule poluteškog prvaka. S dobrom voljom sam predao svaki uzorak USADA-u tijekom priprema za ovaj meč i USADA je potvrdila ono što sam čitavo vrijeme i ja tvrdio – da sam čist sportaš! Iskreno hvala Kaliforniji…”, stoji u prvoj poruci Jonesa na Twitteru.

U nastavku je dodao:

“Hvala Atletskoj Komisiji i Andyju Fosteru što su odradili pravu stvar i davali mi podršku tijekom ovog procesa. Ne mogu dočekati da se borim protiv Alexandera Gustafssona u subotu 29. prosinca u Los Angeles Forumu u Inglewoodu.”

Kasnije je nastavio…

“Ne mogu me saviti, ne mogu me slomiti. Prvak u 2018.”

Iako u prvim porukama nije bilo isprike fanovima, ali i ostalim borcima koji sada moraju umjesto u Las Vegasu nastupati u Los Angelesu, “Bones” je noćas emitirao LIVE video na svom Instagramu. Tu je ponudio ispriku…

“Kako ide ekipa? Ovo je vaš momak ‘Bones’ Jones. Htio sam iskoristiti ovo vrijeme kako bih se ispričao fanovima zbog ovoga što se događa. Ovo je situacija koje je potpuno izvan moje kontrole. Ali i dalje ću biti čovjek i ispričat ću se zbog ovih događanja. Shvaćam da su se mnogi izgubili u ovoj situaciji. Ljudi dolaze iz Švedske iz Brazila, tu su i drugi borci…osjećam da su frustrirani. Danas je bio paklen dan, baš paklen. Ovo je veliki šok za sve. Danas sam i plakao jer osjećam frustraciju fanova, ali planiram se iskupiti. Barem nekima. Već sam organizirao neke letove i neke karte za neke ljude. Pokušavam popraviti stvari.”

“Želim se samo pobrinuti da shvaćate da ovo nije moja greška. Ovo je sve izvan moje kontrole. Ali shvaćam vašu bol i zbog toga mi je iskreno žao. Vidimo se u Kaliforniji. OK, idem se sada pokušati naspavati”, zaključio je Jones.

U uzorku koji je prikupljen 9. prosinca USADA je pronašla malu količinu zabranjene supstance koja se zove “4-chloro-18-nor-17β-hydroxymethyl,17α-methyl-5α-androst-13-en-3α-ol (M3)”. Istog onog metabolita zbog kojeg je suspendiran na 15 mjeseci nakon meča protiv Daniela Cormiera i UFC-a 214.

Linker
28. travanj 2024 12:12