Will Russell/Getty Images
BACIO MRLJU NA BORBU

LUKE ROCKHOLD BIJESAN NAKON NEUGODNOG IZNENAĐENJA SUPARNIKA 'Rekao sam mu da bude profesionalac, no ovo je samo jedno u nizu njegovih sra*a'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. veljača 2018. 14:51

Nije bilo svejedno Lukeu Rockholdu nakon što je doživio situaciju gdje mu protivnik u borbi za privremenu titulu pada vagu. Nije skrivao svoju ljutnju i bijes, ali ima cilj to sve kvalitetno kanalizirati u nastup koji će mu osigurati uvjerljivu pobjedu, piše Fightsite.

Yoel Romero nije pokazivao nikakav znak neugode ili osjećaja krivnje što je pao vagu, čime je bacio još jednu ljagu na svoju biografiju. Rockholdu se pri sučeljavanju unio u lice i počeo nešto govoriti, dok smo od Rockholda vidjeli da je izustio tek nekoliko riječi. Odmah nakon što je sišao s pozornice, dao je nekoliko izjava, a prva je bila odgovor na pitanje kako komentira to što se dogodilo. Uz to je upitan o tome što je rekao Romeru tijekom spomenutog sučeljavanja.

“Ne znam kako to prokomentirati, osim da kažem kako je to klasični Yoel Romero. Rekao sam mu da bude profesionalac, no ovo je samo jedno u nizu njegovih sranja”, rekao je bijesni i podosta anksiozni Rockhold, koji će se morati smiriti i posložiti sve u glavi.

Uvjeren je da mu taj kilogram viška kod protivnika neće stvarati probleme, budući da sve ostalo vidi kao svoju prednost. Na njemu je sada da svu ljutnju koja se nakupila pretvori u kvalitetno odrađen nastup.

“Sve mi je jasno, u potpunosti znam kako trebam odraditi ovu borbu. On je borac koji jedino zna hrvati. No, ja znam hrvati, znam i jiu jitsu. Njegov stil hrvanja se svodi na eksplozivnost. Neka proba. Ovo je jedan potpuno drugačiji svijet, ovo je MMA i ja sam onaj koji vlada na podu. Pobjeđujem ga na podu, pobjeđujem ga na nogama. Sve što moram je biti strpljiv i pametan, dočekati situaciju kada će se on sam otkriti, a onda ću ga uništiti”, objasnio je Rockhold, koji je rekao nekoliko dobrih stvari. Nakon ovoga svega, njemu će glavno biti upravo to da ostane hladne glave. Ukoliko ne uspije u tome, mogao bi završiti kao mnogi Romerovi protivnici ranijih godina.

Linker
06. svibanj 2024 16:26