Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports /Reuters
NOVAC IMA DUGAČAK JEZIK

MAYWEATHER PUN SAMOPOUZDANJA NASTAVLJA PUT PREMA DEBIJU U SLOBODNOJ BORBI 'Ja sam najveće ime u MMA-u, zamislite koliko bih bio brz u tim rukavicama!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. ožujak 2018. 14:24

Razgovarajući s FightHypeom Floyd Mayweather Jr. potvrdio je da već polako trenira za potencijalni MMA debi, ali ti treninzi zasad se svode samo na kondicijsku pripremu, dok bi, barem kako tvrdi Tyron Woodley, ozbiljnije pripreme trebale krenuti idućeg tjedna, piše Fightsite.

“Veselim se borbi, vjerojatno tamo negdje krajem godine, no još ne znamo. Trenutno su šanse 50-50, ali s treningom smo započeli”, otkriva Floyd.

Neporažena boksačka zvijezda priznaje da je MMA jako brutalan sport, ali je isto tako već sada sebe proglasio najvećim imenom u njemu.

“Znam da sam u ovom trenutku najveće ime u MMA-u. Odmah iza mene je Conor McGregor.”

Certified Killa vs Certified Bitch

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Dok bi revanš s popularnim Ircem po nekima bio logičan slijed nakon njihovog boksačkog okršaja, Mayweather ne želi žuriti u tom smjeru te je podosta rezerviran kada se priča o potencijalnom protivniku za njegov debi.

“U ovim trenucima ne mogu ništa reći. Zaista ne mogu reći kako će se sve odviti. Mene zanimaju brojke. Conor McGregor je čvrst i opasan natjecatelj. Naravno, baš poput njega, i ja mislim da imam dinamitne ruke u onim malim rukavicama”, rekao je Floyd pa ubrzo nastavio pričati o ovom matchupu ističući da bi on trebao biti u perolakoj što bi, po njemu, moglo stvarati probleme:

“Bilo bi to teško organizirati jer bi moja MMA borba morala biti u perolakoj. To bi u tom sportu bilo totalno drugačije, jer nemamo boksačke tenisice, a tu su i te rukavice. Mislite da sam brz s onima od 8 unci… zamislite tek koliko bi bio brz u tima od 4”, zaključio je Mayweather.

Linker
17. svibanj 2024 16:24