Screenshot
DEBAKL KAKAV JOŠ NIJE VIĐEN

VIDEO: POGLEDAJTE KAKVA JE TO SRAMOTA BILA KAD ON SAM NAKON MEČA KAŽE - JA NE ZASLUŽUJEM BITI PLAĆEN 'Ovu ću sramotu nositi do kraja života!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. ožujak 2018. 13:52

Svi MMA portali u nedjelju su se raspisali o nesportskom potezu izvjesnog Drewa Chatmana, koji je svoju pobjedu na LFA eventu proslavio tako što je napravio salto s leđa svog protivnika.

Naravno, sve je rezultiralo time da je Chatman diskvalificiran, i to u borbi koja mu je bila profesionalni debi, nakon što je bio uspješan u svih pet amaterskih nastupa, piše Fight Site. Podsjećamo, do incidenta je došlo tako što se njegov protivnik, Irvins Ayala, sam nokautirao. Sudac je prekinuo boru vidjevši ga bez svijesti, a Chatman je skočio na njegova leđa i napravio salto.

Nakon toga je nastavio slaviti pobjedu, no slavlje nije dugo trajalo, budući da je brzo diskvalificiran zbog nesportskog ponašanja. Sada se javio i sam borac, koji smatra da je to što je učinio jednostavno neoprostivo.

“Ne zaslužujem biti plaćen za ovu borbu. Velika sramota i razočaranje je samo gledati to što se dogodilo. Moja majka je to gledala, ljudi koji me prate, koji se ugledaju na kome i kojima sam inspiracija, oni su to također gledali. Bilo je sjajno imati svoju prvu profesionalnu borbu, nikada nisam očekivao da će se nešto tako dogoditi, a na kraju se sve dogodilo tako brzo. Pravila su pravila i u potpunosti se slažem s time kako mi se treba oduzeti honorar za borbu. Također, prihvaćam suspenziju u trajanju od 90 dana. Ja ne mogu poništiti to što sam napravio, postoji video koji nema cijenu i ja ću s ovim što sam napravio morati živjeti cijeli život i žaliti svaki dan”, rekao je Chatman medijima koji su od njega zatražili izjavu.

Ovaj teškaš se još ispričao svom protivniku te je rekao kako je on zapravo najveća žrtva u ovome svemu. Izjavio je kako je bio sretan time kakvu mu je protivnik pružio borbu te mu je čestitao na tome. Na kraju mu se ispričao te je zahvalio LFA promociji što mu je dala priliku. Ipak, teško da će nakon ovoga u skorije vrijeme dobiti priliku boriti se u nekoj promociji tog ugleda.

Linker
30. travanj 2024 14:47