Foto: Damir Krajac / CROPIX
STANDARDAN GOST KOD FILIPOVIĆA

PONAJBOLJI SRPSKI BORAC PROGNOZIRAO ISPITE ZA CRO COPA I MIOČIĆA 'Mirko je zvijer u svakom smislu, a Cormier može napraviti dosta problema Stipi'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. svibanj 2018. 17:14

Ponajbolji srpski MMA borac Darko Stošić priprema se za veliki debi koji ga čeka 22. srpnja na UFC-ovoj priredbi u Hamburgu, piše Fightsite.hr.

Stošića će u oktogonu dočekati bivši FFC prvak Jeremy Kimball iza kojeg su tri meča (1-2) u najvećoj svjetskoj MMA promociji i kojem će upravo dvoboj sa srpskim borcem biti možda i posljednja prilika da spasi posao u uglednom UFC-u.

“Naravno da sam jako uzbuđen, ali moram reći da sam to i očekivao i donekle znao da će se dogoditi. Jednostavno, sav trud sam usmjerio prema tome i na kraju je tako moralo biti. Što se tiče prve borbe, moram reći da očekujem pobjedu. Moj protivnik je svestran. On već ima iskustva u UFC-u i u tome je njegova blaga prednost. S druge strane, ja sam zadovoljan jer mi je za prvi meč ponuđen protivnik na mjestu. Vidjet ćemo što će biti. Ovaj meč će odlučiti koja ću kategorija biti u budućnosti. Sve će ovisiti o tome kako ću se osjećati tijekom borbe”, prokomentirao je Stošić svoj nadolazeći debi za SportSport.ba.

Darko Stošić
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Darko Stošić

Poznato je kako je donedavni teškaš već duže vrijeme standardni gost u dvorani legendarnog Mirka Filipovića pa je i ovom prigodom potvrdio da je jako zadovoljan njihovim zajedničkim treninzima.

“Kod njega se osjećam odlično. Treninzi i savjeti mi puno znače. Zadovoljan sam, super je ekipa i nadam se da ću i u budućnosti biti s njima.”

Jedna od tema ovog razgovora bili su nadolazeći nastupi Cro Copa i UFC-ovog prvaka Stipe Miočića. Dok Mirka 25. ožujka čeka revanš s Royem Nelsonom na Bellator 200 priredbi, Stipe će priliku za ispisivanje novih stranica u povijesti sporta imati 7. srpnja kada ga čeka spektakularni susret s poluteškaškim prvakom Danielom Cormierom.

Evo kako je Stošić prognozirao te dvoboje:

“Očekujem pobjedu Cro Copa i to prekidom. Mirko je zvijer u svakom smislu. Što se ove druge borbe tiče, volim Cormiera kao borca i mislim da može napraviti dosta problema Miočiću. Bit će to odlična borba za publiku”, zaključio je poznati srpski borac.

Linker
02. svibanj 2024 07:46