screenshot youtube
SRAMOTNE SCENE

VIDEO: BIVŠI PRVAK SE POJAVIO U OKTOGONU I IZVRIJEĐAO SVE OKO SEBE Cormier prozvao Lesnara, a onda je krenulo: 'Ngannou je smeće, Miočić je smeće…'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. srpanj 2018. 14:19

Čini se da nas čeka ono što se već dugo najavljivalo. Brock Lesnar će po svemu sudeći biti idući protivnik Daniela Cormiera koji je u prvoj rundi glavne borbe UFC 226 priredbe nokautirao Stipu Miočića i nakon Conora McGregora postao drugi prvak u povijesti koji je istovremeno držao dvije titule, prenosi Fight site.

Lesnar se pred kraj priredbe pojavio u lasvegaškoj T-Mobile areni, svratio do Joea Rogana gdje se pozvao u njegov podcast, a zatim odgledao borbu za titulu.

“Bio sam teškaš jako dugo. Volio sam ovu kategoriju, a nikad nisam znao što mogu postati, no danas to znam. Ja sam prvak u dvije kategorije. Joe, imam 39 godina, ali danas sam konačno ostvario sve. Od plakanja prošle godine u ovom istom oktogonu, do ovog, do postajanja UFC-ovim prvakom. Ovo je najbolja stvar koju sam ikad iskusio”, bila je prva reakcija Cormiera nakon osvajanja titule.

Novopečeni vladar teške kategorije uzeo je potom mikrofon u ruke.

“Postoji lik kojeg znam već dugo vremena. Hrvač je i bivši UFC-ov prvak. Nisam nikad mislio da ću se boriti s njim. Brock Lesnar dovuci svoju guzicu ovdje”, prozvao je DC Lesnara koji se ekspresno pojavio u oktogonu.

Bivši prvak je odmah pri dolasku odgurnuo Cormiera i počeo graditi ‘hype’ za ono što nas najvjerojatnije čeka.

“Da, snažan si, ali svi su snažni. Guraj me sada, a poslije ćeš na spavanje. Ti si prošlost, 2010., to je poput kamenog doba”, vikao je na njega Cormier.

Onda je riječ pripala i Lesnaru koji se tako na velika vrata vraća u oktogon. Brock je u svom obraćanju bio prilično oštar i nije štedio Cormiera, ali ni poražene te večeri – Francisa Ngannoua i Stipu Miočića.

“Ušetao sam u ovu dvoranu i gledao teškaške katastrofe od samog početka. Ngannou je smeće, Miočić je smeće! DC dolazim po tebe”, poručio je Lesnar i udario mikrofonom u kameru.

Linker
06. svibanj 2024 17:49