screenshot Instagram
BAŠ JE KRALJ

VIDEO: NAJJAČI HRVAT NA SVIJETU NITI U JEDNOM TRENUTKU NIJE ZABORAVIO VATRENE Pogledajte kako je Stipe svom sparing partneru obukao dres Hrvatske

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. lipanj 2018. 13:27

Stipe Miočić nalazi se unutar posljednje faze priprema za borbu protiv Daniela Cormiera, no naravno da ne propušta utakmice nogometne reprezentacije Hrvatske na “Mundialu”. U svoju euforiju uvakao je i svog prijatelje te sparing partnera, UFC borca Giana Villantea, prenosi Fight Site.

Nije Stipe jednostavno mogao propustiti da i danas pozove svoje fanova da daju podršku Hrvatskoj u teškom i važnom susretu protiv Argentine, no ovog puta nije sam. Gian Villante ponovno mu je došao poslužiti kao sparing partner, a kako tim putem stanuje kod Stipe, nije mogao ne sudjelovati. I moramo priznati da mu jako dobro stoji hrvatski dres. Uostalom, Villante je porijeklom Talijan, tako da niti geografski nije daleko.

Are you watching the #WorldCup today? @gpvillante and I are ready!!!

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocic) on

Stipe je već prošli puta poručio kako se nada da će i on i reprezentacija u srpnju moći slaviti naslove prvaka svijeta, Stipe onaj koji 7. srpnja namjerava obraniti protiv Daniela Cormiera, a Hrvatska onaj koji bi u Rusiji mogla osvojiti. Ukoliko savlada Argentinu, napravila bi veliki korak prema tome.

Linker
17. svibanj 2024 13:15