screenshot youtube
MEKSIKANCI ODUŠEVLJENI

VIDEO: PIVOVARA KOJA SPONZORIRA NAJJAČEG HRVATA NA SVIJETU OTKRIVA 'Nismo mogli pronaći boljeg heroja koji bi se uklopio u našu priču'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. lipanj 2018. 13:54

Suradnja Stipe Miočića s meksičko-američkom pivovarom Modelo urodila je plodom te sama pivovara ne može biti zadovoljnije time koga su odabrali za svoj prvi model, odmah nakon što su potpisali ugovor s UFC-om, prenosi Fight site.

Odmah nakon što je pivovara “Modelo” potpisala sponzorski ugovor s UFC-om, odabrali su i svog prvog modela, odnosno sportaša čiji će oni još dodatno postati osobni sponzor. I izbor im je pao na Stipu Miočića, teškaškog UFC prvaka. Kako je u pitanju pivovara koje je zapravo “imigrant”, jer dolazi iz Meksika, tako im je bilo zanimljivo odabrati sina imigranata, no nije to bio jedini razlog zašto su vatrogasca iz Clevelanda odabrali za svoje zaštitno lice.

Oni su otkrili kako su Miočića odabrali upravo zbog njegovog karaktera i mentaliteta, gdje ih je posebno dojmila izjava kako on nije čovjek koji će puno pričati ili se gurati u prvi plan, odnosno da je on tek čovjek koji se voli potući u kavezu i živjeti od toga. I da to ne misli mijenjati, iako su njegova oba prva izazivača bili plaćeni po 200.000 dolara više od njega.Inače, Modelov ugovor s UFC-om vrijedan je 10 milijuna dolara godišnje, a prva reklama s Miočićem u glavnoj ulozi donijela je jako dobar povratni efekt.

Naime, ista je emitirana 36 puta tijekom NBA doigravanja. Riječ je reklamu koju možete vidjeti ispod teksta, koja traje pola minute te u kojoj je odigrana kombinacija Stipinih korijena s time kako i dalje radi dva posla, onaj profesionalnog borca i onaj vatrogasca. Reklama je dobila 96% pozitivnog odjeka na društvenim mrežama.

“Gledajući po tome kakav smo mi brand, nismo mogli pronaći boljeg heroja koji bi se uklopio u našu priču, nego što je to Stipe Miočić. Sve što smo od tada vidjeli i doživjeli je sjajno, izuzetno pozitivno”, izjavili su iz vodstva Modela.

No, to nije sve, Miočić potpisuje sve više sponzorskih ugovora, tako da je ovih dana postao lice proizvođača kosilica, tvrtke Cub Cadet. Ispred njega je i borba kojom će zaraditi najveću svotu u svojoj profesionalnoj karijeri, a ukoliko ostvari pobjedu bi mu se trebale otvoriti još bolje prilike. Nakon što ga dugo vremena UFC nije promovirao i konstantno ga marginalizirao, Stipi Miočiću napokon je krenulo. I on nikako ne misli stati samo na tome.

7. srpnja svi ćemo popratiti borbu protiv Cormiera i navijati. Šteta samo što se Modelo kod nas ne možemo kupiti pa da zajedno i nazdravimo nakon pobjede protiv Daniela Cormiera. Ukoliko netko ima Cub Cadet kosilicu, neka barem on onda odvozi “victory lap”.

Linker
02. svibanj 2024 22:27