Instagram
KAO U NAJBOLJIM DANIMA

VIDEO: NEMA BRIGE! IZ ZATVORA SE VRAĆA ZLOČESTI DEČKO BORILAČKOG SVIJETA Već dugo nije izgledao ovako impresivno!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. ožujak 2018. 18:25

Ove subote ćemo napokon dočekati povratak najpopularnijeg kickboksača današnjice. Marokanac Badr Hari će svoj povratnički meč nakon što izdržao zatvorsku kaznu odraditi na Gloryju 51 (više>>) koji se održava u nizozemskom Rotterdamu. Na drugoj strani ringa će stajati kickboxing veteran Egipčanin Badr Hari, piše Fight Site.

Harija smo u ringu posljednji put vidjeli na “Glory: Collision” priredbi krajem 2016. kada ga je ova elitna promocija konačno uspjela dovesti u svoje redove i upariti sa sjajnim Verhoevenom. Dugoočekivani teškaški okršaj prekinut je u drugoj rundi nakon ozljede ruke nizozemsko-marokanskog borca, a Verhoeven je upisao još jednu pobjedu u nizu.

Badr Hari sada je ponovno odlučan u svojoj namjeri da krene u još jedan put prema vrhu. No za njegov povratnički meč Glory se odlučio za nešto drugačiji scenarij. Hari nije odmah dobio Verhoevena i priliku za napad na teškaški pojas. Što je i razumno, s obzirom na trenutnu rang ljestvicu teškaša i potencijalne izazivače.

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

Ako ste se pitali u kakvoj je Hari formi s obzirom na to da je doslovno donedavno izdržavao zatvorsku kaznu i ako ste se zabrinuli da problematični borac neće biti na fizičkom i tehničkom nivou protiv Gergesa, možete odahnuti!

I am limitless. 03.03.18 Rotterdam #Glory51 #BadBlood

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

Naime, prema objavama na društvenim mrežama i njega, ali i njegovog dugogodišnjeg trenera i osnivača Mike’s Gyma, Mikea Passaniera, Marokanac je u nikad impresivnijoj fizičkoj formi. Hari je isklesan poput rimske statue, a jedino mu pomalo izgužvano lice otkriva kako je proteklih godinu dana prolazio kroz težak period života.

Izravni prijenos Glory 51 priredbe iz Rotterdama možete pogledati u subotu 3. ožujka od 21:00h ekskluzivno na Fight Channel PPV-u kod vaših TV operatera!

Linker
29. travanj 2024 03:39