screenshot
USPJEŠNO ODRAĐENO

VIDEO: ODRŽANO SLUŽBENO VAGANJE VITEZOVA I PIJETLOVA Hrvatski borci protiv Francuskih: Sve je spremno za spektaklu u Višnjiku!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. ožujak 2018. 22:18

Hrvatska momčad Croatian Knight i francuski Fighting Roosters, u zadarskom su Višnjiku odradili vaganje za sutrašnji sutra 3. kola World Series of Boxing lige, u kojem se međusobno sastaju, piše Fightsite.

Vitozovi su za ovaj susret zadržali oba boksača koji su došli do pobjeda na gostovanju u Italiji, odnosno Filipa Poturovića i Tonija Filipija. Tada se također boksalo u C1 kategorijama, no preostala tri boksača su ovog puta drugačija. Do 49 kilograma, hrvatsku će predstavljati Nodari Darbaidze, do 64 kilograma će nastupiti Petar Cetinić, a do 75 kilograma priliku je dobio Edin Avdić.

Za razliku od hrvatske momčade, koja je u prva dva kola doživjela dva poraza, Francuzi su oba puta slavili te će u Zadru svakako biti favoriti. No, ovo nije loša postava hrvatske reprezentacije i svaki meč može donijeti nešto. Uz glasnu podršku zadarske publike sve je moguće pa tako i iznenađenje u ovom meču, gdje bi pobjeda bila veliki vjetar u leđa hrvatskom boksu.

Ispod teksta pogledajte galeriju fotografija s vaganja, kao i video samog procesa, koji su svi boksači uspješno prošli.

Linker
18. svibanj 2024 14:32