Screenshot
POJAVIO SE I TRANSKRIPT

VIDEO: OVO JE BIO UVOD U SKANDALOZNI INCIDENT CONORA MCGREGORA Pogledajte kakvo je ponižavanje prošao prijatelj ludog Irca i zašto je došlo do osvete

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. travanj 2018. 16:04

Što je bio povod za divljački napad Conora McGregora na autobus UFC boraca dva dana uoči UFC-a 223? Nije bilo teško zaključiti da se radi o svojevrsnoj osveti na ono što se dogodilo tog tjedna u hodniku službenog hotela u Brookylnu, a dogodio se napad Khabiba Nurmagomedova i njegove “ekipe” na McGregorovog klupskog kolegu Artema Lobova.

S obzirom da su oba Rusa, u prvi mah nismo mogli razaznati što je to točno Nurmagomedov govorio u lice Lobovu. No, nekoliko dana kasnije se pojavio i transkript njihovog napetog razgovora.

Podsjećamo kako je Lobov bio sam, a Nurmagomedov je bio okružen svojim ljudima pa je čitava situacija bila vrlo nepovoljna za člana irskog SBG Gyma.

“Ne spominji moje ime više nikada! Je li ti to jasno? Jesi li me razumio? Pitam te? Odgovori mi. Rekao si da sam pička? Jesi li?”, pitao je danas UFC prvak u lakoj kategoriji “Ruskog malja”, na što je ovaj odgovorio:

“Ne, nisam to rekao!”

Na to je Khabib ustrajao:

“Kako nisi? Rekao si to, rekao si da sam pička? Zar ne?”

Lobov je ostao pri svome te je ponovno odgovorio:

“Ne, nisam.”

“Nemoj to više govoriti”, na to je zagrmio Khabib i pljusnuo Lobova po glavi.

Snimka ne otkriva dobro taj detalj, ali pomnijim pregledavanjem je jasno da je Rus udario svog sunarodnjaka (vidi se i na snimci) u potiljak i tako ga javno ponizio.

Tim Khabiba Nurmagomedova je naknadno odlučio i sam u javnost pustiti intervju zbog kojeg se, kako tvrde, i dogodio napad u hotelu. I taj je intervjuu na ruskom jeziku, ali postoji prijevod.

Linker
04. svibanj 2024 11:08