Facebook screenshot
'HLADNI' POGLEDI NA SUČELJAVANJU

VIDEO: SVE JE SPREMNO ZA VELIKI BORILAČKI SPEKTAKL Hrvat pred meč karijere dva i pol kilograma teži od dominantnog teškaškog prvaka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. lipanj 2018. 23:34

Mladen Brestovac ući će u ring s dva i pol kilograma više od svog sutrašnjeg protivnika, Gloryevog teškaškog prvaka, Rica Verhoevena.

Tako je pokazalo vaganje održano danas u Birminghamu, odnosno Brestovac je na njemu imao 118.7 kilograma, dok je Verhoeven bio na 116.2 kilograma. Brestovac je inače dva centimetra viši od Verhoevena pa se može reći kako će njih dvojica sutra u ring ući podjednake konstitucije. U prvom je njihovom meču Verhoeven imao kilogram i pol više od Brestovca, koji je tada bio na 116.5 kilograma, piše Fight Site.

Vidjet ćemo kakva je kod svakog kondicijska sprema, budući da je možda baš to bilo ono presudno u njihovom prvom meču. Brestovac ovog puta mora bolje pratiti ritam i preciznije pogađati, ukoliko misli detronizirati prvaka, koji je u posljednje vrijeme popravio svoju ubojitost te je počeo redovno završavati mečeve prekidom, što mu do sada nije bila navika.

Facebook Screenshot

Sunaslovna borba eventa ona je za titulu velter kategorije, koju brani Harut Grigorian, a napada ju Alim Nabiev. Obojica su uspješno odradili svoje vaganje te je njihova borba službeno potvrđena kao borba za pojas.

Linker
07. svibanj 2024 20:48