Stipe Miočić i Francis Ngannou
 Scott Taetsch / Profimedia / Zuma Press
KAKAV ĆE TO BITI OKRŠAJ

VIDEO: SVI KAŽU 'STIPE JE VATROGASAC', ALI I PROTIVNIK JE RADIO U - RUDNIKU Pogledajte priču o zvijezdi koju UFC na silu želi progurati preko Miočića

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. siječanj 2018. 12:43

Koliko god većinu iritirao način na koji UFC, a posebno predsjednik promocije Dana White, promovira Francisa Ngannoua, jednostavno ne možemo pobjeći od činjenice kako je njegov život zapravo jedna zanimljiva i vrlo inspirativna priča, piše Fight Site.

Francuzi su snimili dokumentarac gdje su UFC-ovog izazivača kamerama popratili u njegovu domovinu te ih je odvesti na mjesta koja su obilježili njegovo odrastanje i mladost. Od toga da je već s 12 godina radio fizički posao u rudniku soli, preko mjesta gdje je živio pa sve do toga kako je donio odluku sve ostaviti i pokušati otputovati u nepoznati svijet, s ciljem da nešto napravi od svog života.

Osim lokacija u Kamerunu, Francis je snimljen i na mjestima gdje se kretao kada je tek pristigao u Francusku te priča o tome što je sve radio dok nije došao do toga da krene zarađivati svojim nastupima u borbama. To se zapravo dogodilo tek kad je postao UFC borac. Pratimo ga u dvorani za koji nije niti znao da je MMA dvorana, budući da je u nju došao s namjerom da trenira boks.

Kraj videa nam govori o tome kako je postao UFC borac te kratko o tome kako je postao ono što je danas.

Linker
06. svibanj 2024 17:13