Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

SLUŽBENO

FILIP HRGOVIĆ POTPISAO UGOVOR ŽIVOTA, PA POSLAO SNAŽNU PORUKU 'Moj cilj je držati sve pojaseve svjetskog prvaka u svom vlasništu'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 15.02.2019. u 15:32

 • Hrvatski boksački profesionalac Filip Hrgović, kojeg ESPN u noćašnjem članku naziva “jednom od najvećih boksačkih nada svijeta”, je potpisao ugovor o kopromociji s trenutačno najpoznatijim svjetskim boksačkim promotorom Eddiejem Hearnom, piše Fightsite.hr.

  Team Sauerland, čiji je Hrgović član i koji je do sada bio zadužen za promociju “Hrginih” mečeva, je razgovarao i s raznim drugim pormotorima kako bi dogovorili kopromociju Hrgovićevih mečeva. Na koncu su došli do dogovora s promotorom koji zastupa i aktualnog svjetskog prvaka Anthonyja Joshuu.

  “Uzbuđen sam što sam se udružio s Teamom Sauerland kako bi radili s ovim iznimnim mladim teškašem Filipom Hrgovićem”, izjavio je Hearn te je dodao:

   

  “Svi u ovom sportu znaju tko je Filip Hrgović, a on je spreman uskočiti u meč protiv bilo koga i to u tako ranoj fazi svoje karijere.”

  I sam Hrgović je komentirao ugovor koji će mu donijeti mirnoću jer će mu ujedno donijeti i značajan novac od TV prijenosa.

  “Vrlo sam sretan i počašćen što je moj promotor Team Sauerland odlučio raditi s Matchroom Boxingom, DAZN-om i Sky Sportsom kako bih mogao dobiti velike mečeve i kako bih nastavio put prema vrhu”, izjavio je “Hrga” te je dodao:

  “Ovaj potez će biti sjajan za moju karijeru i on dokazuje da sam ja jedna od najvećih nada ovog sporta. Moj cilj je postati svjetski prvak i držati sve pojaseve svjetskog prvaka u svom vlasništu. Svjestan sam da, ako želim postati najbolji, moram pobijediti najbolje. To sam dokazao do sada u svojoj profesionalnoj karijeri, spreman sam boriti se protiv bilo koga. Veselim se što ću biti dio velikih boksačkih mečeva po čitavom svijetu i što ću pokazati boksačkim fanovima što Filip Hrgović može.”

  Hrgović trenutačno ima 7-0 u profesionalnoj karijeri uz 5 nokauta. U posljednjem nastupu je na bodove pobijedio Kevina Johnsona.

  Iz drugih medija