Damir Krajac / CROPIX
'BORBENA GODINA'

HRGOVIĆ SAŽEO USPJEŠNU BORILAČKU GODINU, A U IZJAVI SE DOTAKNUO I NOGOMETAŠA TE TENISAČA 'Uvjeren sam da ću uskoro biti u onim najvećim mečevima'

Piše: Dean BauerObjavljeno: 09. prosinac 2018. 13:29

Filip Hrgović uspješno je u subotu obranio naslov Internacionalnog WBC prvaka svijeta savladavši u KC Dražen Petrović Kevina Johnsona. Filip je kroz cijeli meč dominirao, nanijevši teške batine američkom veteranu, ali ovaj je jednostavno odbijao pasti pa je hrvatski borac na kraju do pobjede stigao jednoglasnom sudačkom odlukom.

Najbolji hrvatski teškaš je nakon novog važnog trijumfa dao mnoštvo izjava, a ukratko je i sažeo 2018. godinu.

- Borbena! Takva je bila. Puno borbi u ringu i izvan njega. Dosta promjena, ali zadovoljan sam svojim putem. Kao što svi mi u Hrvatskoj možemo biti zadovoljni s pravom i sretni godinom nogometaša i tenisača. Jasno, ja nisam baš zasad na razini da bi se moji rezultati ove godine mogli s njima uspoređivati, ali... Hvala svima koji su došli u Ciboninu dvoranu, svima koji me prate sada, na početku, što vjeruju u mene. Da ne vjeruju, ne bi bili ovdje. Ja sam pak uvjeren da ću za koju godinu biti i u onim najvećim mečevima u boksu, pokazati da sam toga dostojan i tomu dorastao - rekao je Hrgović.

Linker
25. travanj 2024 08:49