screenshot
POZIV NA BORBU

CRNOGORSKI 'PSIHOPAT' PRIJETI HRVATSKOM BORCU NAKON TEŠKOG NOKAUTA Smrade, nudim ti najbolje uvjete! Reci kad si spreman, obrijat ću ti jareću bradicu

Piše: Fightsite hrObjavljeno: 11. prosinac 2017. 13:34

Vaso Bakočević odlučio je za novu prozivku iskoristi sinoćnji poraz Luke Jelčića. Najpoznatiji crnogorski MMA borac već duže vrijeme od javnosti ne skriva da mu je želja obračunati se s Jelčićem te upravo sada vidi idealnu priliku za realizacijom tog dvoboja, piše Fightsite.

Naime, ‘Psihopata’ smatra da je hrvatski borac jučerašnjim teškim porazom u Firenci okončao svoju priču na pozornicama poput Bellatorove te mu, kako on sam kaže, “nudi najbolje uvjete i lovu kakvu Jelčić još nikad nije dobio”. Uz samu prozivku i kritiku, Vaso je i zaprijetio…

"Ne volim se rugati kad netko izgubi niti želim da se netko povrijedi jer sam i sam borac i znam kako je to, za mene je pobjednik tko god uđe u kavez, ali ovaj Luka Jelčić je smrad. Pokazao je koliko može trajati u najjačim organizacijama s prosječnim borcima kao što je ovaj jer, koliko se sjećam, za jednog Alda i Lamasa je rekao što oni imaju tražiti s njim, hahaha. Lukice, dobio si priliku za jedan meč u Bellatoru preko leđa tvoje ekipe, sad letiš van. UFC nećeš gledati, to je svima jasno. Ja ti nudim najbolje uvjete, dobit ćeš najviše novca ikad do sada i ako me pobijediš ozbiljno ćeš se medijski probiti, to svi znaju. Skidam na 70 kg za tebe jer si p**ka i nećeš se boriti u drugim kategorijama, tako da samo reci kad si spreman pa da to organiziramo. Obrijat ću ti jareću bradicu, smradu", napisao je 'Psihopat'.

Bakočević je u posljednja 24 sata ostavio poruku, odnosno ‘savjet’ za još jednog hrvatskog borca. Uz Jelčića, njegova je meta i Karlo Caput, mladi Dubrovčanin s kojim već ima dogovoren meč na ‘Noći Gladijatora 12’.

"Spremi injekcije i pilule mali, ako sa mnom misliš da se krljaš", napisao je Bakočević koji je često nakon ovakvih lajanja znao pognute glave izlaziti iz ringa.

Linker
27. travanj 2024 02:41