Screenshot: Instagram

VELIKA RAZLIKA

FOTOGRAFIJA ZA POVIJEST POSTALA VIRALNI HIT I ODUŠEVILA JAVNOST Pogledajte zašto je legendarni Shaq bio u centru pozornosti na UFC-ovom događaju

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 16.04.2019. u 09:26

 • Jedan od mnogih uglednika koji su bili viđeni u prvim redovima publike na UFC-u 236 u američkoj Atlanti, je bio i slavni NBA centar Shaquille O’Neal, piše Fightsite.hr.

  Gorosast je veliki ljubitelj slobodne borbe i Ultimate Fighting Championshipa pa je vrlo čest gost na većim priredbama. U jednom trenutku je i sam najavljivao MMA karijeru (barem jedan meč) s obzirom da dugi niz godina trenira borilačke sportove. To se nikada nije dogodilo, ali je zato odradio boksački meč protiv slavnog svjetskog prvaka Oscara De La Hoye.

  Dolazak popularnog Shaqua u State Farm arenu sam po sebi i nije posebna vijest. No, kada ga intervjuira rastom malena novinarka Megan Olivi, onda video postane viralni hit preko noći. Naprosto je nevjerojatna razlika u visini i veličini ova dva ljudska bića. 157 centimetara visoka Olivi tijekom intervjua doslovno mora stati na prste (a već je na petama) da bi mikrofonom dosegnula visinu Shaquillove glave.

   

  O’Neal je visok 216 centimetara i teži oko 150 kilograma. Mnogi ga smatraju najdominantnijim centrom u povijesti NBA lige.

  Iz drugih medija