Screenshot
OBJAVA NA TWITTERU

NAKON ŠTO JE DOŽIVIO PORAZ OD NAJJAČEG HRVATA NA SVIJETU, OD NJEGA NISMO ČULI NITI JEDNU RIJEČ Miljenik predsjednika UFC-a se vratio poslao poruku

Nakon što je njegov povratak i napad na teškaški naslov prvo najavio njegov trener, ubrzo je reagirao i Francis Ngannou, koji se time službeno vratio u MMA “kolotečinu” putem društvenih mreža.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. ožujak 2018. 22:57

Riječ je o objavi na Twitteru, gdje je Ngannou posljednji puta nešto objavio 25. siječnja, odnosno pet dana nakon poraza od Stipe Miočića na UFC 220 eventu, prenosi Fight site. Tada je najavio i pauzu tijekom koje bi se posvetio svom privatnom životu, no nije definirao koliko bi ona trebala trajati. A čini se da traje nešto više od mjesec i pol dana, ako ćemo suditi po tome što je Francis objavio u svom povratničkom “tweetu”.

Ukratko, stavio je sliku s treninga u UFC-ovom centru, uz poruku kako je nazad u poslu (I’m back in the business), što bi trebalo značiti kako je vjerojatno spreman u potpunosti se vratiti u dvoranu te početi raditi na popravljanju svih nedostataka koje je Stipe Miočić 20. siječnja predstavio svijetu. Pred Ngannouom je puno rada i svakako će svoj trening morati prilagoditi nekim drugačijim stvarima i aspektima borbe, nego što je to bilo do sada.

Naravno, ova objava je klasični “teaser” i teško se može očekivati više informacija, kako od samog borca, tako i od njegovog posladavca (zločesti bi rekli stanodavca). Ono što će svakako sve razveseliti je to da Ngannou ipak nije imao namjeru dugo odmarati i trošiti pola milijuna dolara koje je uprihodio za borbu protiv Miočića. I biti će svakako zanimljivo vidjeti što će mu UFC pripremiti za prvu borbu nakon poraza koji ga je šokirao i uvjerio da ipak nije toliko dobar koliko su mu mnogi, na čelu s Danom Whiteom, tepali.

Linker
27. travanj 2024 06:35