Screenshot: Youtube
IMPRESIVNA CIFRA

VIDEO: TAJANSTVENI KLIČKOV USB IMA NOVOG VLASNIKA 'Vidoviti' dijelić povijesti na aukciji je prodan za malo bogatstvo

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. prosinac 2017. 21:07

Ako se vratimo otprilike osam mjeseci unatrag, sjetit ćemo se da je Vladimir Kličko tada otkrio postojanje USB sticka u kojem se nalazi njegova prognoza okršaja koji ga je tada čekao s Anthonyjem Joshuom.

Ishod ovog dvoboja dobro nam je poznat, mladi Britanac slavio je tehničkim nokautom u jednom od najboljih boksačkih mečeva 2017. godine. No ono što ne znamo je to koliko je “Dr. Steelhammer” bio daleko ili blizu u svojoj prognozi, piše Fightsite.hr.

Kako bi svoju popularnost, ali i posljednji meč u karijeri, dodatno iskoristio u humanitarne svrhe, legendarni Ukrajinac još je ranije najavio prodaju boksačkog ogrtača koji je u sebi imao ušiven USB s tajnom koju je samo on znao.

Taj ogrtač i USB od sada imaju novog vlasnika, a riječ je o još uvijek medijima nepoznatoj osobi koja je za ovaj djelić povijesti izdvojila čak 160 tisuća funti (oko milijun i 370 tisuća kuna). Kličko je otkrio i kako je dodatnih 10 tisuća funti nadodano za večeru s njim, na što je on i pristao.

Sav prikupljeni novac bit će namijenjen humanitarnim projektima koje će za djecu organizirati Kličkova dobrotvorna udruga.

Linker
26. travanj 2024 12:30