screenshot
NOVCA MU NE MANJKA

ČELNI ČOVJEK UFC-A DJELOMIČNO ODGOVORIO NA PITANJE KOJE ZANIMA MNOGE FANOVE 'McGregor nema dio vlasništva, no, koliko ga plaćamo mogao bi imati'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. kolovoz 2018. 11:09

Mnogi se pitaju koliko će Conor McGregor zaraditi za UFC 229 borbu protiv Khabiba Nurmagomedova. Dana White dao je barem djelomičan opisni odgovor na to pitanje, piše Fightsite.hr.

Osim toga, mnogi se pitaju je li Conor McGregor uspio doći do dijela vlasništva kompanije, o čemu je ranije govorio da mu je cilj izboriti. Upravo te teme dotakli su se novinari koji su se obranili predsjednik UFC, a prenosi mmanytt.com.

“Conor nema dio vlasništva nad kompanijom. No, gledajući koliko ga plaćamo mogao bi imati. On zarađuje nevjerojatnu svotu novca. Zarađuje toliko da bi i mogao biti suvlasnik, jednako nas košta”, izjavio je White.

Podaci o McGregorovom honoraru za nastup teško da će biti poznati prije nego se borba održi, no govori se o deset milijuna dolara. Prema istim izvorima, Khabib Nurmagomedov trebao bi zaraditi tri milijuna. Čisto za usporedbu, Conor McGregor je za borbu protiv Eddiea Alvareza, održana prije sada gotovo dvije godine, zaradio honorar od tri i pol milijuna dolara. Tu naravno nije uračunat postotak prodaje prijenosa, koji je u njegovom slučaju također podosta veći nego kod ostalih boraca, no to su privatni poslovni podaci koje UFC nije dužan javno objaviti.

Linker
24. travanj 2024 15:54