Screenshot Instagram
NEKI SE NISU SJETILI DATUMA

LEGENDARNI MIRKO FILIPOVIĆ NAJAVIO SPEKTAKL U JAPANU I IZNENADIO NAVIJAČE Fotografija Cro Copa koja je zagolicala maštu mnogih, ali postoji kvaka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. travanj 2019. 00:37

Mirko Filipović odlučio se poigrati s maštom svojih fanova. Na Instagram je postavio najavu svog idućeg meča, a mnogi se na prvi trenutak nisu sjetili koji je danas datum, piše Fightsite.hr.

Iako je Mirko Filipović naglasio kako ne postoje nikakve šanse za njegov povratak borbama, po komentarima na društvenim mrežama je lako zaključi kako kod njegovih fanova tinja neka nada. Ti isti vjeruju da bi mu se zdravstveno stanje moglo popraviti te da će se ipak vratiti, barem za još jedan nastup.

Budući da je danas 1. travanj, Mirko Filipović kao da se odlučio malo poigrati s takvima. Na svoj Instagram postavio je montažu koja najavljuje borbu protiv Marka Hunta u kolovozu ove godine. Iako je većina odmah shvatila šalu, iz komentara možemo vidjeti kako su se neki na prvu ponadali da se Cro Cop još jednom čudesno oporavlja. Naravno, u pitanju je bila samo šala.

Cro Cop i Hunt susreli su se u Prideovom ringu posljednjeg dana 2005. godine, a Hunt je tada slavio podijeljenom sudačkom odlukom. Cro Cop je ranije slavio u K-1 ringu. Hunt je inače godinu dana stariji od Filipovića, a krajem prošle godine je do kraja odradio svoj ugovor s UFC-om. Ipak, rekao je kako ne završava karijeru nego da će se i dalje boriti. Očekuje se kako bi njegovo ime uskoro moglo osvanuti na nekom programu promocije Rizin.

Linker
24. travanj 2024 14:27