Screenshot: Youtube
'NAVALIT ĆE NA NJEGA I TO JAKO'

NEZAPAMĆENI SKANDAL! NAJVEĆA BORBA U POVIJESTI PRETVARA SE CIRKUS Prvaku će na kraju oduzeti zasluženu titulu, Dana White već zna što se sprema!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. listopad 2018. 11:52

Nakon kaotičnih zbivanja u T-Mobile Areni bilo je mnogo onih koji su se zapitali koliko bi tešku kaznu mogao dobiti Khabib Nurmagomedov, piše Fight Site.

Aktualni je prvak, podsjetimo, nakon velike pobjede nad Conorom McGregorom odlučio preskočiti ogradu i napasti Dillona Danisa, inače trening partnera i jiu-jitsu trenera irskog borca. Nakon toga je uslijedio veliki kaos, bilo je okršaja na sve strane, kako u oktogonu, tako i izvan njega.

Na press konferenciji poslije priredbe Danu Whitea se upitalo hoće li Khabib možda zbog svega viđenog ostati bez titule.

“Radi se o tome da kontrolu ima Atletska komisiji države Nevade, a oni će sigurno navaliti na njega i to prilično jako. On se sada ne treba brinuti zbog mene, ali mora zbog Nevade. Guverner je bio večeras ovdje i pobjegao je iz dvorane, a to nije dobro”, izjavio je White.

Predsjednik UFC-a nadalje ističe da će Komisija kazniti Khabiba na neki način, a o duljini njegove suspenzije će ovisiti priča o oduzimanju pojasa.

“Da, vjerojatno će ostati bez titule ako se bude radilo o dugačkoj suspenziji”, zaključio je Dana.

Linker
27. travanj 2024 01:28