Screenshot
NIŠTA OD VELIKOG POVRATKA

POGLEDAJTE ŠOKANTAN KRAJ JEDNE OD NAJIŠČEKIVANIJIH BORBI POSLJEDNJIH GODINA Legendarni Cain Velasquez pometen za samo 25 sekundi!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. veljača 2019. 09:42

Zastrašujući Francis Ngannou ponovno je tu! Kamerunac nije dozvolio trijumfalni povratak Caina Velasqueza nego je borbu završio za samo 25 sekundi. Sve je pokrenuo udarcem, ali ključ prekida bila je ozljeda koljena bivšeg prvaka., piše Fight Site.

Prva UFC priredba na glavnom ESPN kanalu donijela je dugo očekivani teškaški dvoboj, ali on je završio prebrzo. Samo 25 sekundi trebalo je Francisu Ngannou za novu veliku pobjedu, imenom vjerojatno najveću u dosadašnjoj karijeri. Kamerunac nije bio spreman priuštiti povratak iz snova za Caina Velasqueza.

Borba je od početka krenula aktivno kako su se fanovi nadali, no nije dugo potrajalo. Velasquez je napao s nekoliko udaraca kojima nije uspio pogoditi, a onda je Ngannou završio sve prvom pravom serijom. Nekoliko udaraca nije najbolje sjelo, no pogodio je Ngannou svoj poznati aperkat. Nije njime “mentalno” uzdrmao Caina, no zaljuljao ga je dovoljno da ovaj izgubi balans te da mu u padu propadne koljeno. Bolna grimasa pojavila se na licu bivšeg prvaka i to je bilo to.

Sudac je prekinuo borbu prije nego je krenula kanonada Ngannoua, od koje se Velasquez vjerojatno ne bi uspio obraniti. Kamerunac tako ponovno postaje možda i glavni “contender” teške kategorije, dok bi Cain Velasquez ipak trebao svoj povratak izgraditi preko malo lakših protivnika.

Linker
26. travanj 2024 18:55