Screenshot: YouTube
VELIKO RIVALSTVO

PRVAK DODATNO ZAPALIO FANOVE NAJAVOM NAJIŠČEKIVANIJEG MEČA DANAŠNJICE 'Ako sretnem McGregora? Potući ćemo se na ulici, ja tu nikad nisam izgubio meč'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. kolovoz 2018. 20:40

TMZ-u je nemoguće pobjeći. Popularni američki portal je u četvrtak doslovno “uhvatio” UFC prvaka Khabiba Nurmagomedova na ulicama New Yorka te su ga “prisilili” na blic intervju.

U njemu se Rus osvrnuo na eventualni meč protiv Conora McGregora koji UFC već neko vrijeme pokušava dogovoriti, piše Fight Site.

“Ne znam, pregovori su tek počeli”, odgovara “Orao” na pitanje hoćemo li gledati meč protiv McGregora te dodaje:

“Ne znam, tu se radi i o odluci Conora McGregora i UFC-a. Oni su ti koji donose odluke. Ali zanimljiva situacija se događa…”

Dojam je da su pregovori zapeli kod novca, odnosno honorara koji bi trebao pripasti UFC prvaku. O toj temi je dan ranije govorio i menadžer UFC prvaka Ali Abdelaziz, koji je jasno potvrdio da se Khabib ne želi boriti za manji novac od onoga koji je zaradio Nate Diaz. Sada i Rus govori na istom tragu…

“Ako žele mene u tom meču, kojem je cilj samo zaraditi novac, onda i mene trebaju dobro platiti. Neću dopustiti da me iskoriste, da iskoriste moje ime za zaradu UFC-a, za zaradu Conora… A ja bih trebao zaraditi nekoliko tisuća, to se neće dogoditi”, odlučan je Nurmagomedov.

Čini se kako UFC želi natjerati svog prvaka da se bori pod uvjetima kakve trenutačno ima u svom ugovoru, no to ga ne zanima.

“Oni žele da se borim pod uvjetima kakvi su sada u mom ugovoru. Nema problema, ali neka mi onda daju Poiriera. Ako želi da se borim protiv Conora, ako žele upotrijebiti moje ime da bi zaradili novac, da bi Conor zaradio, to se neće dogoditi pod ovim uvjetima”, jasan je UFC prvak te dodaje:

“Ja bih stvarno volio da se ovaj meč realizira jer tom tipu želim promijeniti izgled lica. Volio bih da se nađemo u kavezu samo on i ja. Ali ako me žele iskoristiti… Ja ne trebam njih, ja sam prvak. On treba mene, izgubio je dvije od posljednje četiri borbe, on ne zaslužuje šansu protiv mene. I sada žele mene iskoristiti da bi svi zaradili milijune.”

Na koncu kratkog, ali vrlo zanimljivog intervjua je predvidio ishod meča ukoliko se on realizira.

“Strgat ću ga, on nije posebno jak. Želim ga naučiti lekciju. Želim ga naučiti poniznosti…”, odgovara.

Upitan što će se dogoditi, ako se sretnu na ulici jer su trenutačno obojica u New Yorku, Khabib odgovara:

“Potući ćemo se. Naravno. Nikada nisam izgubio meč na ulici. Ako se vidimo, sigurno ćemo se potući, u to nema sumnje.”

Linker
27. travanj 2024 01:06