Twitter screenshot

OKRŠAJ TOP BORKINJA

VIDEO: BRUTALAN KRAJ BORBE ŠOKIRAO PRVAKA KOJI JE DETRONIZIRAO STIPU MIOČIĆA 'Mislim da u ženskom MMA-u nisam vidio puno ovakvih nokauta'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 10.09.2018. u 22:23

 • Jedan od trenutaka koji su proteklog vikenda obilježili UFC 228 priredbu definitivno je bio nokaut kojim je Jessica Andrade u sunaslovnoj borbi završila Karolinu Kowalkiewicz.

  Njihov meč od ranije je bio okarakteriziran kao borba koja bi nam mogla donijeti iduću izazivačicu u slamka kategoriji, a 26-godišnja brazilska borkinja svojim je nastupom poslala jasnu poruku aktualnoj prvakinji Rose Namajunas, piše Fight Site.

   

  Andrade je u nešto manje od dvije minute okršaja, u jednoj otvorenoj borbi, više puta opasno pogađala Poljakinju, a konačni kraj donio je brutalni kroše koji je ekspresno srušio njenu protivnicu. Tu više nije bilo potrebe za dodatnim udarcima, sudac je brzo uskočio i Andrade je upisala svoju 19. profesionalnu pobjedu.

  “Pratim ženski MMA od samih početaka i mislim da nisam vidio puno ‘one-punch’ nokauta. Ovo je ludo”, komentirao je u euforiji Daniel Cormier koji je u Dallasu pravio društvo Joeu Roganu i Jonu Aniku.

   

  Iz drugih medija