Screenshot (YouTube)
GOSPODSKI

VIDEO: OBJAVLJENI DOSAD NEPOZNATI DETALJI IZ ZADNJE BORBE MIRKA FILIPOVIĆA Pogledajte potez kojim je Cro Cop pokazao veličinu: 'Zaslužuješ revanš'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. listopad 2018. 17:27

Japanski RIZIN je ovih dana objavio novi nastavak “RIZIN Confessions” magazina (broj 24) koji se prisjeća njihove posljednje priredbe koja je održana prije otprilike mjesc dana.

Naravno, nama je najzanimljiviji dio videa koji se može pogledati besplatno na YouTube servisu, onaj koji prikazuje borbu i događanja uoči i nakon dvoboja između Mirka Filipovića i Roquea Martineza, piše Fight Site.

“Oporavio sam se jako brzo, brže nego što je itko mogao zamisliti. Sada sam opasniji nego u svojim Pride danima. Mislim da sam danas bolji borac”, tvrdi Cro Cop u intervjuu prije meča.

Svoje tvrdnje je dokazao i u samom dvoboju gdje je rutinirano pobijedio borca s Guama nakon što je liječnik prekinuo meč u prvoj rundi zbog velike posjekotine na Martinezovoj glavi.

RIZIN-ove kamere otkrivaju i razgovor između Roquea Martineza i njegovog trenera prilikom izlaska iz dvorana, a u kojem trener tvrdi da se ne radi o porazu i da je bio odličan do tog trenutka.

U nastavku se u Martinezovoj svlačionici pojavljuje i Cro Cop, koji mu pruža ruku i kaže mu da s obzirom na posjekotinu i način na koji je meč završio zaslužuje revanš.

“Zaslužuješ revanš. Možda na Staru godinu…”, ponudio mu je Filipović.

Linker
26. travanj 2024 17:26