Filip Hrgović
 VERSUS / KDLP
FIĆO PROTIV 'BIG SEXYJA'

VIDEO: HRGA U BORBI PROTIV 48. TEŠKAŠA SVIJETA 'Očekujem rat! Oni su srčan narod, ali Hrvati su još srčaniji, a to će za njega biti problem'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. veljača 2018. 16:18

Filip Hrgović otkrio je ime svog idućeg protivnika. Hrvatskog boksača će u njegovom četvrtom profesionalnom meču dočekati Irac Sean Turner, inače 48. teškaš svijeta, prenosi Fight site.

- Očekujem rat u ringu. Irci su inače srčani, ali Hrvati su još srčaniji. To će Seanu Turneru biti maleni problem - izjavio je ‘Hrga’ za RTL Televiziju u najavi borbe.

26-godišnjem Turneru ovo će biti 14. profesionalni nastup, a tijekom karijere je dosad pobjeđivao čak 12 puta uz samo jedan neočekivani poraz od Poljaka Kamila Sokolowskog. Sa svojih 180 centimetara borac nadimka ‘Big Sexy’ bit će za čak 18 niži od Hrgovića.

Ono što posebno odskače u Turnerovom ‘skoru’ je pobjeda nokautom iz njegovog posljednjeg meča, a onda je ostvarena u sudaru s Arnoldom Gjergjajem, švicarskim borcem koji je u 32 profesionalna nastupa izgubio još samo od bivšeg svjetskog prvaka Davida Hayea.

Linker
26. travanj 2024 08:11