Screenshot: Youtube
UFC 220

VIDEO: NAJAVA KOJA DODATNO 'NABRIJAVA' NA TOLIKO IŠČEKIVANU BORBU MIOČIĆA I NGANNOUA 'On je najstrašniji čovjek u povijesti ovog sporta, ali…'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. siječanj 2018. 15:43

Baš kao i brojni fanovi, Joe Rogan posebno je nabrijan na glavnu borbu UFC 220 eventa i to nimalo ne skriva. Popularni MMA komentator je u svojim brojnim epovima već na nekoliko načina opjevao sudar Stipe Miočića i Francisa Ngannoua te ga je još ranije najavio kao jedan od najvećih u povijesti UFC-ove kraljevske kategorije, piše Fightsite.

Rogan je sada taj svoj entuzijazam pretočio i u najnoviju najavu za spektakularni meč koji nas čeka u nadolazećim ranim jutarnjim satima.

“Ovo nije bilo koji teškaški izazivač, ovo je najstrašniji čovjek u povijesti ovog sporta. On je doslovno sportaš kakav se pronalazi jednom u milijun njih. Radi se o tipu koji je sposoban nokautirati bilo kojeg teškaša s jednim jedinim udarcem”, uzbuđeno je Rogan najavio kamerunsko-francuskog izazivača, no onda je na red došao čovjek koji večeras može ispisati povijest trećom uzastopnom obranom pojasa kojeg je osvojio još u svibnju 2016. godine.

“Ali on (Ngannou, op.a.) se bori s prvakom koji je sve zaradio kroz krv, znoj i odlučnost. Stipe u meč ulazi s četiri uzastopna nokauta u prvoj rundi. On je u naletu i ako može zaustaviti Ngannoua, onda će zacementirati svoju poziciju najopakijeg čovjeka na Zemlji. Ovo je najveći izazov u njegovoj karijeri.”

U Roganovoj najavi možemo čuti i pokoju rečenicu glavnih aktera ovog dvoboja. Dok s jedne strane “Predator” najavljuje preuzimanje trona, s druge Stipe poručuje da UFC neće imati novog teškaškog prvaka sve dok je on tu i dok čuva taj pojas u svom vlasništvu.

Linker
27. travanj 2024 00:08