screenshot youtube
KAKVA BI TO BORBA BILA

VIDEO: PRIPREMA SE TEREN ZA POVRATAK APSOLUTNE LEGENDE UFC-A ‘The Iceman’ je ozbiljan i traži borbu s velikim rivalom ili s majstorom ‘trash talka’!

Još je prije nekoliko mjeseci legendarni Chuck Liddell potvrdio da razmišlja o povratku u oktogon, a izgleda kako je danas još ozbiljniji u tom naumu.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. veljača 2018. 12:11

Nešto ranije spominjao se njegov potpis za Bellator i borba s Chaelom Sonnenom, no ‘The Iceman’ je takve tvrdnje odmah demantirao, prenosi Fight Site.

“To nije istina. Nikada mi nije bila ponuđena borba, a definitivno mi nije bila ponuđena borba protiv njega. On se u svom trash talku ne koristi i ne brine previše oko istine. Ne boji se biti liberalan oko toga što je istina, a što ne”, glasio je tada njegov odgovor na tu temu.

Liddell je nedavno bio član ‘celebrity’ izdanja Big Brother šoua, ali je već nakon prvog glasovanja bio izbačen iz kuće. Za vrijeme svog kratkog boravka u popularnom šou, u više je navrata snimljen kako slobodno vrijeme provodi trenirajući. Naime, kako saznaje TMZ Sports, bivši UFC-ov prvak je htio ostati u formi upravo zbog mogućeg povratka borbama.

“Povratak je i dalje u igri, tako da nisam želio previše ispasti iz forme. Tamo sam puno vremena proveo boksajući. Ima tu dosta materijala kojeg nisu prikazali, no to nije važno, ja sam se dobro proveo i ostao u formi tijekom tog razdoblja.”

Liddell danas ima 48. godina, a posljednji je put u oktogon stupio 12. lipnja 2010. godine. Tada ga je na UFC 115 priredbi nokautirao još jedan legendarni borac – Rich Franklin. Bio je to njegov treći poraz prekidom nakon kojeg se na nagovor Dane Whitea pristao povući iz sporta. Jedno je vrijeme ostao dio promocije tako što je radio kao potpredsjednik odjela za razvoj poslovanja, ali je bez te uloge ostao ubrzo nakon što je UFC prodan WME-IMG kompaniji.

Je li Chucku ponestalo novca ili se stvarno toliko zaželio borbe, ne znamo, ali znamo s kime bi to volio ukrstiti rukavice ako zaista dođe do njegovog povratka u kavez.

“Chael bi bio dobra borba za zagrijavanje. Tito bi pak bio odlična borba, no pitanje je bi li on uopće razmislio o toj opciji. Koliko čujem, ne bi. On se uopće ne želi boriti sa mnom. Borit će se s drugima, ali sa mnom ne”, izjavio je Liddell u istom razgovoru.

Podsjetimo, on i Ortiz bili su velike UFC-ove zvijezde tijekom 2000-ih godina, a njihovo rivalstvo jedno je od najpoznatijih u povijesti promocije. Tijekom karijera su se borili dva puta i u oba je navrata Liddell slavio nokautima. Jednom 2004. na UFC-u 47 i jednom 2006. godine na UFC 66 priredbi.

S obzirom na sve što je izrekao o potencijalnom dvoboju s Ortizom, ali i s obzirom na činjenicu da je Sonnen u Bellatoru još uvijek aktivan sudionik teškaškog turnira, Liddell bi se mogao naći u situaciji u kojoj mu se ne bi ispunila niti jedna od dvije povratničke želje. No izgleda kako to ne bi bio problem jer je ‘The Iceman’ spreman poslušati i druge ponude.

“Sve ovise o tome koga mi ponude. Otvoren sam za sve prijedloge”, zaključuje Chuck.

Linker
26. travanj 2024 20:40