K1 i Boks

(FOTO) Floyd Mayweather izbacio zaručnicu iz kuće, a razlog je Logan Paul!

Floyd Mayweather Jr. i Anna Monroe
 Instagram
Najuspješniji boksač svih vremena pred susret s YouTuberom je povukao neke neočekivane mjere

Samo četiri mjeseca nakon što je u siječnju zaprosio 15 godina mlađu glavnu plesačicu unutar svog vlastitog striptiz kluba, Annu Monroe, 44-godišnji Floyd Mayweather Jr. istoj je naredio da se iseli iz njegovog ogromnog imanje te vrati u stan unutar kojeg je živjela prije dolaska kod Floyda. No, ovdje nije riječ o prekidu nego nečemu privremenom. Naime, Floyd smatra kako mu Anna predstavlja nepotrebno odvlačenje pažnje s priprema za meč koji će se održati 6. lipnja u Miamiju, a u kojem ga čeka Logan Paul.

Kako "The Sun", saznaje od izvora bliskog Floydovoj zaručnici, on se odlučio na taj potez unatoč tome što njegovo imanje sadrži 11 spavaćih soba te dvije gostinjske kuće, zbog čega ne bi trebalo biti problema izolirati Annu. No, unatoč tome, ona je morala na neko vrijeme napustiti zdanja vrijedno 11 milijuna dolara.

"Floyd je tražio da se Anna iseli, kako bi se mogao fokusirati na boks i meč koji mu slijedi. Njenim prijateljima je to jako čudno, posebno jer je imala gdje biti, no on je tako odlučio. Vratila se u svoj stari stan. Bilo joj je to malo stresno, ali je pua razumijevanja jer zna kako je on taj koji povlači poteze u njihovoj vezi. Oni su i dalje zajedno, a ona mu pruža potpunu podršku", rekao je spomenuti izvor.

Floyd je meč dogovorio kao ekshibiciju na šest rundi, uz posebna pravila po pitanju težine. Naime, Floyd će na vaganju smjeti težiti najviše 72,6 kilograma, dok će YouTuber smjeti biti na 86.2.

Logan je inače u boksu podosta neuspješniji od svog brata Jakea, koji je za sada na savršenih 3-0. Logan se dva puta borio protiv britanskog YouTubera, KSI. Prvi put su po amaterskim pravila odradili neodlučen meč, da je u revanšu, po profesionalnim pravilima, KSI upisao pobjedu.

Očito Floyd ne želi ništa prepustiti slučaju nego se ozbiljno pripremiti pa je iz tog razloga poslao Annu van kuće.Pogledom na njene fotografije vrlo je jasno što Floydu stvara problem po pitanju pažnje. Iz tog razloga ispod teksta smo ih podijelili još nekoliko.

Linker
13. travanj 2024 15:04