K1 i Boks

Hrgović se vraća u ring za privremenu titulu IBF-a protiv neporaženog Australca? ‘Približavamo se dogovoru za ovaj meč‘

Filip Hrgović

 PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Pa Images/alamy/alamy/profimedia
McKean je 32-godišnji Australac koji je 22 puta ušao u ring i svaki put izašao kao pobjednik

Ranije se pojavila informacija da je tim Tysona Furyja u pregovorima za meč protiv neporaženog Australca Demseyja McKeana i to u Australiji. Ipak, u intervjuu za iFL TV je sve opovrgnuo Eddie Hearn, promotor Filipa Hrgovića.

"To je apsolutna glupost. Tyson Fury se neće boriti u Australiji. On odlazi na konferencije, ali gledajte, on je veliki zabavljač. Želi da se svi ponadaju i počnu pričati, ali neće se boriti u Australiji. Ne vidim da će se Fury boriti s ikim drugim osim s Oleksandrom Usykom ove godine jer novac koji on želi nije moguće dobiti u niti jednoj drugoj borbi", rekao je Hearn pa otkrio da će se s McKeanom boriti Hrgović:

"Vidjet ćemo, ali ne vidim Furyja uskoro u Australiji. No, Demsey McKean bi vam za tako nešto otkinuo ruku. On žudi za velikom borbom i jako smo blizu dogovora da se bori s Filipom Hrgovićem, ali toliko je očajan za veliku borbu da bi sigurno skočio i na Tysona Furyja", otkrio je Hearn.

Željno iščekujemo vidjeti hoće li se ova borba ugovoriti, a do tada možemo samo čekati kada će izići neke službene informacije.

Linker
22. travanj 2024 23:08