UFC

Danu Whitea zanima meč između Jona Jonesa i Tysona Furyja: ‘Možemo početi o njemu razgovarati‘

Dana White 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Dana je odlučio Jonesa podržati u prozivkama s Furyjem, ali i dalje meč dopušta isključivo u UFC-ovom kavezu

Često UFC-ov šef Dana White zna dati do znanja borcima da su njihovi snovi o velikim boksačkim mečevima nešto što nikada neće ispuniti. To je bio i jedan od glavnih razloga za nesuglasice između njega i bivšeg teškaškog prvaka Francisa Ngannoua, a izgleda kako je Dana sada odlučio podržati Jonesa u prozivkama s Furyjem.

Sinoć je Dana izjavio kako je spreman razgovarati o meču između Tysona Furyja i Francisa Ngannoua, ali ipak jedino u UFC-ovom kavezu. Boksački meč je i dalje nešto o čemu ne želi ni razmišljati, a sinoć je za Bro Bible rekao:

‘‘Jones je najopakiji čovjek na planeti. Tu uopće nema rasprave, ne može se to osporiti. Ne zanima me što će tko o tome reći i kako će to prenijeti, puno stvari oko toga je ‘clickbait‘. Svi vi znate tko sam ja. Ako se Tyson Fury želi boriti protiv Jona Jonesa u UFC-u, učinimo to. Tysone, ako si ozbiljan, javi mi se. Nas dvojica imamo jako dobar odnos‘‘, rekao je Dana.

‘‘Možemo početi razgovarati o tom meču. Tyson može reći što želi, Jones može reći što želi, a i ja mogu reći što želim. Učinimo to! Ako je Tyson ozbiljan, ako uistinu želi borbu protiv Jona Jonesa u UFC-u, onda počnimo i razgovarati o tom meču‘‘, dodao je.

Moguće da ovime Dana pokušava malo ići na živce i svom bivšem prvaku Ngannouu. Svjestan je Dana koliko Francis želi taj meč, a nije slučajno da je ovakve stvari počeo govoriti točno nakon što je imao nekoliko trzavica s Ngannouom na društvenim mrežama i po medijima. Šanse da Fury uđe u kavez su minimalne, a to vjerojatno također jako dobro zna.

Linker
05. svibanj 2024 06:30