K1 i Boks

Jake Paul uputio upozorenje Askrenovoj obitelji: ‘Tatu ću ti ostaviti krvavog i bez svijesti‘

Jake Paul i Ben Askren
 Ethan Miller/Getty Images/Profimedia
Nije Jake Paul štedio riječi u novoj poruci Benu Askrenu, ali i njegovim najbližima

Još je jako malo vremena preostalo do 17. travnja i boksačkog meča između Jakea Paula i Bena Askrena. Iako je jasno da su male šanse da ćemo vidjeti neki visok nivo boksa, meč je intrigantan zbog cijele svoje pozadine pa tako i priče koja se stvorila, a koja je Askrena učinila predstavnikom cijele MMA scene. S druge strane ima YouTube zvijezdu koja je svojim ponašanjem i scenama već zaradila slavu i novac pa ne čudi što je ovaj jednako tako dobro uspio prodati i ovaj meč.

Jake ipak nije najpopularniji član svoje obitelji te je u "mainstream" svijetu još uvijek ispod svog brata Logana. A upravo kod Logana u podcastu je gostovao Ben Askren, kad je došla poruka od mlađeg i u boksu za sada uspješnijeg brata Paul.

"Ti misliš da je ovo je**na igra, misliš da je ovo zabavna prilika za zaradu i da stvoriš neki utjecaj. Možda si u pravu. Ali, obećavam ti, 17. travnja bit će najgori dan tvog života. Kao što sam poručio djeci Natea Robinsona da ne gledaju meč, tvoju ću djecu također zamoliti. Benova djeco i ženo, molim vas nemojte gledati ovo jer će vaš tata biti krvav i bez svijesti na je**nom podu. 17. travnja to ne želite gledati", glasila je Jakeova poruka, koja se nastavila u istom tonu:

"Odnosno, već ste ga vidjeli nokautiranog za pet sekundi od strane Masvidala. Djeca ti vjerojatno odlaze u školu gdje ih druga djeca ismijavaju, budući da im je tata nokautiran za pet sekundi. A sad će biti nokautiran od strane Jakea Paula. Molim vas, pustite tu djecu na miru."

Nije uspio Jake na Askrena izrazitije djelovati niti tijekom njihove službene konferencije za medije pa je tako i ovog puta Ben sve dočekao uz osmijeh i pokoji komentar. A gore navedeno zapravo nije bilo sve što mu je protivnik tim putem poručio.

"Ben, naje**o si istog trenutka kad si prihvatio ovaj meč. Ovim putem obećavam mom timu, obitelji, bratu koju je tamo s tobom i svima drugima, napravit ću da te povijest upamti kao najgoreg UFC borca u povijesti. Glup si, brate. 17. travnja pokazat ću svima kakva si kujica. Zapravo, napravit ću te svojom kujicom", još je u već pomalo izlizanom "trash talk" tonu poručio Paul.

Askren se kroz gotovo cijele pripreme igrao i objavljivao video materijale kao da je ovo sve shvatio poput parodije. Mnogi zapravo taj meč time i smatraju te veliki broj fanova boksa tvrdi da ga neće pogledati. S druge strane, više je onih koje zanima na koji će se način Askren predstaviti. A znamo da je on, iako takvu sliku na van pokušava ne prikazati, ovo sve itekako ozbiljno shvatio i na pravi način se pripremio.

Linker
05. svibanj 2024 18:20