K1 i Boks

Jorge Masvidal želi nekog od braće Paul: ‘Naravno da bih volio razbiti face Disneyjevim likovima‘

Jorge Masvidal i Jake Paul
 Instagram (jake Paul)
UFC-ov borac velter kategorije izrazito je zainteresiran za borbu protiv Jakea ili Logana Paula

Ljubav između Jakea Paula i Jorgea Masvidala davno je pukla. Iako je dvojac odradio nekoliko zajedničkih treninga, Jake Paul se uvrijedio Masvidalovom prognozom kako će ga Tyron Woodley poraziti te je youtuber počeo nerijetko spominjati Jorgea Masvidala u svojim javnim istupima. Tako je Paul prije nešto manje od dva tjedna na konferenciji za medije izjavio.

''Nisam bio iznenađen Masvidalovom izjavom. On ima istog menadžera kao i Woodley, a i tip je na neki način glup. Budimo iskreni, Masvidal nije pametan. Zar je itko slušao neki Masvidalov intervju i pomislio 'Vau, ovaj tip je inteligentan, tip je pametan i elokventan'? On je ulični borac i gangster koji je završio nokautiran u svojoj zadnjoj borbi, dakle možda je izgubio još nekoliko moždanih ćelija.'', započeo je Paul pred okupljenim medijima te se zatim osvrnuo na potencijalnu borbu protiv ''Gamebreda'' ukoliko savlada Woodleyja.

''Volio bih se boriti protiv Masvidala. Mislim da su velike šanse da se to i dogodi.'', dodao je Jake.

''Gamebred'' je u razgovoru s ESPN-ovim Marcom Raimondijem rekao kako bi se rado borio s bilo kojim od dvojice braće Paul (Jake i Logan).

''Prebit ću svakog Paula. Ako stave novac u moj džep, taj Logan Paul, Jake Paul, bilo koji Paul tip, ako mi omoguće novac u džepovima, naravno da bih volio razbiti face Disneyjevim likovima. Borim se s tipovima koji treniraju od svoje sedme ili osme godine kako bi napravili istu stvar koju ja želim napraviti njima. Borba protiv tipova kao što su braća Paul je bonus.'', rekao je Masvidal.

Ugovor s UFC-om mogao bi predstavljati problem Jorgeu Masvidalu u ostvarenju želje da prebije nekog od braće Paul. Naime, Tyron Woodley i Ben Askren nisu bili pod ugovorima s UFC-om kada su stupili u ring protiv Jakea Paula, a Dana White zasad nije djelovao naročito zainteresirano s uparivanjem svojih boraca protiv nekog od ''celebrity'' boksača. Međutim, Masvidal se nada kako bi Dana White mogao poslati njega da odradi zadatak.

''UFC bi morao pristati na to, no ništa nije nemoguće. Dana ne voli te tipove, a on zna da bih ja otišao tamo i ozlijedio te dečke. Možda Dana i pošalje je**nog ubojicu.'', dodao je ''Gamebred'' očito izuzetno željan nanošenja ozljeda braći Paul.

Ipak, Masvidal se trenutno mora fokusirati na svoju UFC karijeru i idući meč. Dvaput zaredom izgubio je od Kamarua Usmana i pažljivo mora odabrati iduću borbu jer mu prijeti i treći poraz u nizu koji bi ga totalno udaljio od vrha kategorije i eventualne nove prilike za napasti pojas. Rekao je Masvidal također u razgovoru za ESPN kako bi će popratiti borbu Nicka Diaza, a ukoliko stariji brat Diaz bude dobro izgledao 25. rujna protiv Robbieja Lawlera, to je protivnik s kojim bi ''Gamebred'' rado dijelio kavez.

Linker
26. travanj 2024 14:10