K1 i Boks

Joshua: ‘Svi kupite PPV, dobro sam plaćen zbog toga!‘ Ngannou - ‘Mislim da još nisam šokirao svijet‘

Anthony Joshua i Francis Ngannou

 SCREENSHOT/YOUTUBE (DAZN)
Press konferenciju ‘Knockout Chaos‘ priredbe pratimo na našem portalu

Ostala su još dva dana do "Knockout Chaos" spektakla u Rijadu kojeg će predvoditi Anthony Joshua i Francis Ngannou povodom kojeg je održana press konferencija. Sve je bilo podijeljeno u dva dijela, a prvo su na pozornicu izašli oni koji se nalaze na preliminarnom dijelu, to jest "undercardu". Javnosti su se obratili Eddie Hearn i Frank Warren:

"Ovo mjesto je posebno i osjećamo se kao da nam je ovo druga kuća. Ova priredba bolja je od ‘Dana obračuna‘", kazao je Hearn, a Warren je poručio:

"Pogledajte koliko je boksača ovdje, čekaju nas sjajne borbe".

Ostatak prvog dijela nije bio previše zanimljiv, ali ono što je bilo zanimljivo jest obraćanje Tysona Furyja u pauzi između ova dva dijela. Opleo je po svima, od hejtera sve do Oleksandra Usyka:

"Namjerno režirao posjekotinu? Hejteri nisu relevantni", započeo je, a zatim pohvalio Ngannoua:

"On je stvarno čvrst borac...".

Opleo je i po svojem idućem protivniku, Usyku:

"On je mala pi***ca koja plače! Borit ćemo se dva puta, bit će revanša kako god".

Napokon su na pozornicu došli Joshua i Ngannou, a za početak je Hearn nahvalio svog pulena i spomenuo Ngannoua:

"Ovo mu je 4. borba u 11 mjeseci, aktivnost je ključ za njega. Drago nam je što napokon može češće u ring, vjerujem da je najbolji teškaš na svijetu i da će biti apsolutni prvak. Što se tiče Ngannoua, on je bio sjajan protiv Furyja".

Prije glavnih aktera, mikrofon su dobili boksači iz sunaslovnog meča večeri, Zhilei Zhang i Joseph Parker:

"Vjerujem da sam napokon dobio zasluženo priznanje nakon dva meča s Joyceom. Parker je sjajan boksač, mlad, gladan te ide po pojas. Ipak, ja sam ovdje tigar", kazao je Zhang, na što je Parker odgovorio:

"Zhang kaže da me želi natući. Ja želim natući njega!. Odradio je odličan meč protiv Joycea, ali spreman sam za izazov. On je favorit, ali ću pokazati svima što mogu napraviti u petak. Imam sjajan tim".

Došlo je vrijeme i za Ngannoua:

"Mislim da još nisam šokirao svijet. Hvala svima koji su mi omogućili da se borim ovdje, pogotovo i Joshui, za ples treba dvoje. Joshua je odradio sjajan meč protiv Wallina, ali sada će imati nešto drugačijeg protivnika. Svi smo mi ljudi, bilo mi je teško na 10 rundi, ali mislim da je Furyju bilo i gore", započeo je, a onda je isprozivao "Kralja Cigana":

"Nalupat ću ti stražnjicu u ringu, kupat ćeš se u krvi, pomest ću te", te za kraj rekao:

"Uvijek vjerujem u svoje mogućnosti. Ako budem najbolji što mogu, velika je šansa da ću pobijediti".

Šećer na kraju - Anthony Joshua:

"Dobro sam, ne mogu se žaliti. Hvala svima za ovu priredbu, pratite meč u petak. Svi kod kuće, platite PPV, dobro sam plaćen zbog toga. Znam da je Ngannouu san bio biti boksač. Ipak, i meni je ovo cijeli život", i za kraj poručio Predatoru da zadrži njegovu slušalicu, a Ngannou mu je zaželio sreću.

Meč će se održati u petak u Kingdom Areni.

Linker
10. travanj 2024 22:24