K1 i Boks

Zahuktava se između Seana O‘Malleyja i Ryana Garcie: ‘Pripremi se da krvariš‘

Sean O‘Malley

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Hoćemo li uskoro vidjeti još jednog UFC prvaka da MMA kavez zamjenjuje boksačkim ringom?

Sean ‘‘Suga‘‘ O‘Malley, trenutni UFC prvak u bantam kategoriji nedavno je privukao interes boksačke zvijezde Ryana Garcije koji je tijekom gostovanja u emisiji The MMA Hour rekao da bi "uništio" O‘Malleyja u borbi po MMA pravilima. Garcia je pobijedio WBC super lakog prvaka Devina Haneya (nije osvojio naslov zbog prekoračenja težine od jednog i pol kilograma) u spektakularnom meču prošle subote, lansirajući svoju slavu na novu razinu.

Borba između O‘Malleya i Garcie zasigurno bi privukla interes, a prema O‘Malleyu, UFC mu je dao zeleno svjetlo za boksački meč protiv Garcie ako promocija dobije dovoljno velik dio kolača.

"Rekli su mi da mogu odraditi boksačku borbu, sto posto, ako nam donese dovoljno novca," rekao je O‘Malley na svom podcastu ‘TimboSugarShow‘. "Dakle, opcija postoji, samo mora donijeti dovoljno novca.‘‘

Poznato je da je UFC dopustio svojoj najvećoj ‘pay-per-view‘ zvijezdi, Conoru McGregoru, sudjelovanje u boksačkom meču protiv neporaženog Floyda Mayweathera u kolovozu 2017. godine. To se pokazalo kao dobra odluka jer je događaj postao jedan od najuspješnijih u povijesti po prodanim pay-per-view prijenosima, a svi sudionici u promociji događaja ostvarili su veliku dobit.

To je vrsta zarade koju O‘Malley želi vidjeti. 29-godišnjak s prvom obranom svoje UFC titule nedavno je jednoglasnom odlukom pobijedio Marlona Veru i iako je trenutno jedan od najpopularnijih UFC boraca, ‘‘Suga‘‘ još uvijek osjeća da mora učiniti nešto više kako bi izgradio svoje ime.

"Još nisam tamo", rekao je O‘Malley. "Još moram postati veći. Još dvije sjajne izvedbe i onda ćemo razgovarati o tome da možemo raditi što god poželimo."

O‘Malley i Garcia obojica imaju dar za generiranje naslovnih vijesti izvan njihovih impresivnih nastupa. UFC prvak znatiželjan je vidjeti u kojem smjeru Garcia ide sada kada se prašina slegla nakon njegove pobjede.

"Mislim da je on takav luđak, također je i jako dobar," nastavio je O‘Malley. "Vjerojatno je naporno trenirao. Nakon što je zaradio toliko novca, zanima me gdje će biti kroz dva tjedna. Pogledajmo gdje će biti mentalno nakon dva tjedna."

Što se tiče Garcie, čini se da je otvoren za pružiti dobrodošlicu MMA prvaku u boksački ring. Na društvenim je mrežama objavio sljedeći odgovor na O‘Malleyjeve izjave.

‘‘Pripremi se da krvariš‘‘, napisao je Garcia.

Linker
02. svibanj 2024 08:19