Ostalo

Coleman se oglasio prvi put nakon što je spasio roditelje iz požara: ‘Nikad ne otpisujte ‘Hammera‘!‘

Mark Coleman

 SCREENSHOT/INSTAGRAM (MARK COLEMAN)
Priopćenje s Instagram profila prenosimo u cijelosti

MMA svijet slavi pravog i istinskog heroja Marka Colemana. On je prije nekoliko dana spasio svoje roditelje iz kućnog požara te je završio u bolnici. Iako prve prognoze nisu bile dobre, došao je svijesti te je u četvrtak objavljen video kako grli svoje kćeri, a dan kasnije se oglasio na društvenim mrežama, a priopćenje (objavu) prenosimo u cijelosti:

"Mark ‘The Hammer‘ Coleman ovdje. Prvo želim zahvaliti svojoj višoj sili. Bez njega ovo nije moguće. Onda želim zahvaliti svakome od vas na molitvama, podršci i velikodušnosti. Uvijek sam znao da imam najbolje obožavatelje. Ono što ste učinili za mene i moju obitelj doista je izvanredno. Također želim zahvaliti liječnicima, medicinskim sestrama i bolničkom osoblju koji su mi spasili život. Jedva čekam da vas sve povedem po putu moga oporavka. Svi ste sada (dio) kuće ‘Hammer‘. Blagoslovljen sam i zahvalan što moji roditelji i ja izlazimo živi iz ovoga. Potičem vas da radite stvari koje želite, da se poboljšate i cijenite svaki trenutak. Sutrašnji dan nije zagarantiran.

Također, slama mi se srce što ovo kažem, ali počivaj u miru, moj posebni psu Hammeru. Ako ste me pratili prije svega ovoga, znali ste da je on moj pomoćnik i najbolji prijatelj. Provodili smo svaki dan zajedno i jako će mi nedostajati. Kuća ‘Hammer‘ ima 4 života. Jeste li sada tu? Nikada nemojte otpisati ‘The Hammera‘. Volim vas sve".

image

Instagram objava Marka Colemana

SCREENSHOT/INSTAGRAM (MARK COLEMAN)

Linker
22. travanj 2024 08:41