Ostalo

(FOTO) Izrezani Yoel Romero prezentirao nevjerojatnu formu pred debi u Bellatoru

Yoel Romero
 screenshot (Instagram)
Kubanski borac uskoro će krenuti u turnir gdje ga već na početku čeka Anthony ‘Rumble‘ Johnson

Bellator je prošlog tjedna predstavio svoj najveći projekt otkako se na njihovom čelu nalazi Scott Coker. U pitanju je turnir poluteške kategorije u kojem će nastupiti najjača imena njihovog rostera divizije do 93 kilograma. Tako su tu naravno trenutni prvak Vadim Nemkov, kao i bivši prvaci Phil Davis te Ryan Bader, ali i pridošlice iz UFC-a. Tu se misli na Anthonyja "Rumblea" Johnsona i Yoela Romera, koji će se već u prvoj borbi, odnosno u četvrtfinalu, sučeliti međusobno.

Romero je podosta iznenađujuće napustio UFC, no činjenica da će u travnju napuniti 44 godine te da je iza sebe imao nekoliko poraza ipak opravdava taj potez najveće svjetske promocije. No, ako ga itko namjerava otpisati na početku ovog turnira, taj možda pravi ogromnu grešku. Romera smo već upoznali kao svojevrsnuo čudo prirode, a na službenom fotografiranju za Bellatorove promotivne materijale je dokazao kako to i dalje je.

Vjerojatno velikim dijelim zahvaljujući činjenici da se Yoel više neće boriti u kategoriji do 84 nego nadalje do 93 kilograma, njegova fizička sprema izgleda još impresivnije nego prije. Zastrašujući "Soldier of God" ne dolazi u Bellator biti samo prolaznik. To je sigurno, a fotografija ispod teksta to samo potvrđuje. Nitko se s ovim bićem ne bi volio naći unutar borilišta, zar ne?

Linker
14. svibanj 2024 16:39