Ostalo

Gegard Mousasi ponovno kritizirao PFL: ‘Htio sam borbu i u poluteškoj, ali s njihove strane je bila - tišina‘

Gegard Mousasi

 Screenshot/YouTube (JAXXON PODCAST)
Legendarni MMA borac nezadovoljan je dinamikom ugovaranja mečeva u PFL organizaciji

Nedavno smo pisali o nezadovoljstvu Gegarda Mousasija u odnosu na dinamiku ugovaranja mečeva unutar PFL organizacije, a kojeg je artikulirao tijekom razgovora za MMA Junkie. Desetak dana kasnije, legendarni MMA borac ponovno je izrazio svoje frustracije na istu temu, ovog puta u gostovanju u Jaxxon Podcastu kod Quintona "Rampagea" Jacksona.

"The Dream Catcher" se, naime, posljednji put borio u svibnju 2023. godine, krajem prošle godine trebao je ući u PFL-ov kavez s Derekom Brunsonom, no to se nije dogodilo. Mousasi od tada čeka promociju da mu ugovori novu borbu, a u uvodno spomenutom podcastu usporedio je velike organizacije u kojima je do sada nastupao.

"Bellator je dobro plaćao, ali se nisam dovoljno borio. U UFC-u sam se redovito borio, ali oni nisu puno plaćali. Sada, u PFL-u - čak se i ne borim. Svaka promocija ima neke svoje stvari, uvijek postoji nešto s čim se moraš nositi", rekao je 38-godišnji borac pa zaključio: "Prošli put sam im rekao da ću se boriti i u poluteškoj, samo da mi daju borbu, no s njihove strane - radijska tišina. Rade ono što je UFC napravio s Arlovskim, nisu mu dali borbu godinu dana. Ne znam, to je politika".

Linker
04. svibanj 2024 10:25