Ostalo

ONE-ov bivši prvak nahvalio Ngannoua: ‘Pobijedio je mašineriju, bit će najplaćeniji svih vremena‘

Francis Ngannou 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Tek ćemo vidjeti je li Francis napravio pravi potez napuštanjem UFC-a

Arjan Bhullar ovog je petka izgubio titulu prvaka u ONE-ovoj teškoj kategoriji, nakon što ga je Anatoly Malykhin završio tehničkim nokautom u trećoj rundi. Iako je izgubio, izgleda da je bivši prvak zadovoljan svojim statusom u ONE-u, a progovorio je i o Francisu Ngannouu i njegovom potpisu za PFL.

Mnogi se još uvijek pitaju je li Francis napravio dobar potez jer ćemo ga u kavezu gledati tek za godinu dana, a nije ni siguran taj boksački meč o kojem je stalno govorio. Bhullar smatra kako je Ngannou učinio pravu stvar i da je ‘‘pobijedio mašineriju‘‘:

‘‘Bio je u mogućnosti pobijediti tu mašineriju i osigurati si odličan ugovor. To je pokazalo da je MMA pravi sport jer je sada najplaćeniji teškaš svih vremena, a van je UFC-a. Ovaj sport nije samo UFC. MMA je prava opcija. Postoje i druge promocije i on je to dokazao‘‘, rekao je Bhullar za MMA Junkie.

‘‘On je sada drugi najplaćeniji borac svih vremena – potencijalno najplaćeniji, ovisno kako mu boks prođe. Ponavljam, sve to van UFC-a. Volio bih da je to učinio s ONE-om. Ja sam sportaš, želim se testirati protiv najboljih. On je prvak svijeta u MMA-u. Ne kažem da je nemoguće, mislim da bi to bila još veća borba ukoliko se odluče na zajedničku promociju‘‘, dodao je.

Šanse da se to dogodi nisu velike jer su Chatri i Ngannou imali javnu prepirku te se pokazao da nisu u dobrim odnosima. Što se ostalog tiče, tek nam ostaje za vidjeti je li Francis napravio dobar potez.

Linker
11. svibanj 2024 14:43