Ostalo

(VIDEO) Anatoly Malykhin kanonadom udaraca završio Arjana Bhullara i okrunio se titulom teške kategorije!

 Anatoly Malykhin 

 ROUELLE UMALI/Xinhua News/Profimedia
Sada je prvak u dvije težinske kategorije

Prošlo je više od dvije godine otkako je Arjan Bhullar osvojio pojas teške kategorije ONE organizacije, no od tada se nije borio, te je u međuvremenu privremeni pojas osvojio Rus Anatoly Malykhin. S nestrpljenjem se očekivala borba između pravog prvaka i privremenog prvaka, a sada smo konačno dobili unificiranog šampiona teške kategorije.

U trećoj rundi Rus je kanonadom snažnih udaraca iz partera natjerao suca da prekine borbu i spasi Bhullara od ozbiljnijih ozljeda.

Anatoly trenutno drži pojaseve teške i poluteške kategorije ONE organizacije, te je i dalje neporažen u svojih 13 MMA nastupa. Rus je od početka borbe krenuo agresivno, vršeći pritisak i bacajući teške udarce. Bhullar nikako nije uspijevao uspostaviti kontrolu i započeti sa svojim napadima, dapače, cijelo vrijeme je djelovao kao da pokušava što manje štete primiti.

Kanadski borac je pojas osvojio prije dvije godine kada je pobijedio Brandona Veru, no kako se kaže, prvak je kvalitetan koliko je trajao. A Bhullar je trajao samo do prve obrane naslova.

Rus je djelovao odlučnije, svježije i kvalitetnije kroz sve tri runde, a za prekid je samo bilo pitanje vremena kada će stići. Privremeni pojas Anatoly je osvojio početkom prošle godine nokautiravši Kirilla Grishenka, da bi krajem prošle godine spustio kilažu i u debiju u poluteškoj kategoriji osvojio pojas nokautom u prvoj rundi protiv Reiniera de Riddera.

Sada je konačno osvojio i pravi pojas teške kategorije, te je trenutno prvak u obje.

Sami prekid pogledajte u nastavku članka.

Linker
05. svibanj 2024 21:14