Ostalo

(VIDEO) Daniel James serijom udaraca nokautirao Marcela Golma pa prozvao Ryana Badera!

Marcelo Golm,Daniel James

 ZUMAPRESS.com/MEGA/The Mega Agency/Profimedia
Izgleda da je riješeno tko je idući izazivač za pojas

Nakon što je većinu vremena u prve dvije runde proveo na leđima, James je odlučio pustiti šake da učine svoje. Odmah u početku treće runde krenuo je u stand up obračun, te već nakon 20 sekundi serijom od tri precizna i jaka udarca poslao Golma na spavanje.

Prvo mu je otvorio gard s dva prednja direkta, da bi zatim od ispod uputio desni aperkat od kojeg se već vidjelo da je u carstvu snova, ali ga je James dobro pogodio još lijevim krošeom te završio još jednim desnim aperkatom. Krenuo je James po ‘ground and pound‘, ali sudac je srećom tu na vrijeme prekinuo borbu.

Za Daniela Jamesa ovo je peta pobjeda u nizu, te treća ukupno unutar Bellator organizacije. Svih pet posljednjih pobjeda ostvario je nokautom, a nakon ove posljednje prozvao je prvaka teške kategorije Ryana Badera, koji je prozivku slušao uz sami kavez, i kako je djelovalo nema ništa protiv toga da nesuglasice riješe unutar kaveza. Izgleda da je određeno tko se iduće bori za pojas teške kategorije.

Marcelo Golm je prije ovog poraza bio također u sjajnom nizu od četiri uzastopne pobjede, a u karijeri je upisao i četiri nastupa unutar UFC organizacije.

Linker
19. travanj 2024 04:20