Ostalo

(VIDEO) ‘The Rock‘ otvorio novo poglavlje svog života: Pogledajte njegov prvi MMA trening kojim se priprema utjeloviti Marka Kerra

Dwayne Johnson

 Screenshot (twitter, The Rock)
Poznati glumac maksimalno se daje u novu ulogu

Drugom polovicom prošlog mjeseca pisali smo vam o novom projektu Dwaynea Johnsona, poznatijeg pod pseudonimom ‘‘The Rock‘‘. Legendarna WWE i Hollywoodska zvijezda utjelovit će umirovljenog MMA borca Marka Kerra u biografskom filmu naziva ‘‘The Smashing Machine‘‘.

Mark Kerr ikona je slobodne borbe i definitivno je mnoštvo materijala za snimanje filma o njegovom liku i djelu. Nekadašnji NCAA prvak u sveučilišnom hrvanju, nedugo nakon karijere u sveučilišnom hrvanju otisnuo se u vode slobodne borbe i dvaput je osvajao UFC-ov turnir u teškoj kategoriji. Osim mnoštva odličja na raznoraznim borilačkim turnirima, Kerrova životna priča popraćena je brojnim poteškoćama poput ovisnosti o drogama koja je narušila brojne odnose u njegovom životu.

Još 2002. godine HBO je izbacio dokumentarac pod nazivom ‘‘The Smashing Machine‘‘, ali sada se sprema igrani biografski film u kojem će ‘‘The Rock‘‘ imati glavnu ulogu. Kako bi se što bolje pripremio za takav film, ‘‘The Rock‘‘ je morao otvoriti novo poglavlje u svom životu, a to poglavlje tiče se MMA treninga. Dwayne je jučer podijelio s fanovima vijest o svom prvom MMA treningu.

‘‘Dan prvi. MMA trening kamp, pripreme za ‘The Smashing Machine‘. Učim svakog dana i ovo je jedno putovanje ponizno, intenzivno i motivirajuće putovanje u svijet borbe i postajanja Markom Kerrom, dvostrukim osvajačem UFC-ovog teškaškog turnira i svjetskim prvakom u Vale Tudu.

Ja naporno radim, ali shvatio sam da za ovu ulogu moram raditi napornije nego za išta što sam radio u životu. Fizički dio samo je jedan dio ovog putovanja koje je zapravo timski trud. Rastem i zahvalan sam.‘‘, poručio je ‘‘The Rock‘‘, a ispod ovog teksta možete vidjeti kratke dijelove njegovog prvog treninga.

Željno iščekujemo premijeru ovog filma i vjerujemo kako će ‘‘The Rock‘‘ uložiti uistinu velik trud kako bi što bolje utjelovio Marka Kerra.

Linker
07. svibanj 2024 10:57