Regija

Arijan Gorički svoj će prvi poraz u karijeri pokušati osvetiti ovog vikenda u Zagrebu

Gorički vs. Romanenia
 Gorički Vs. Romanenia
Zagrebački boksač ovog će vikenda pokušati na domaćem terenu ispraviti pogreške iz posljednjeg meča

Trenutno najistaknutiji hrvatski profesionalni boksač nižih težinskih kategorija, Arijan Gorički (8-1-1, 4 KO), u subotu 16. listopada ponovno će ući u ring. On je u svom posljednjem nastupu poražen, kad je jednoglasnom sudačkom odlukom bolji od njega bio ukrajinski boksač Valerii Romanenia (3-0, 1KO), no uspio je dogovoriti revanš na svom domaćem terenu.

Uzvratni ogled Goričkog i njegovog neporaženog protivnika iz Ukrajine održat će se na paviljonu 18 Zagrebačkog Velesajma, dok je vaganje dan ranije u Grand casinu Admiral. Poraz od Ukrajinca teško mu je pao, posebno jer je njime prekinuo pobjednički niz koji mu je garantirao konstantan uspon. Upravo zbog toga prezadovoljan je što je uspio dogovoriti uzvrat.

"Kao što se sve greške u životu moraju ispraviti, tako moram i ja svoju. U prvoj borbi mi je u prvoj rundi puknuo bubnjić te tri runde nisam mentalno bio u borbi, a kad mi se sluh vratio bilo je kasno jer je borba već bila pri kraju", prokomentirao je kratko Arijan, otkrivši kako će mu ovo biti prvi meč uz novog trenera Marka Bračića, za što je dodao: "Napravili smo odličan plan za borbu, radujem se provođenju plana u djelo."

Meč se održava u perolakoj kategoriji (do 57 kilograma težine), a trebao bi započeti u 17 sati i 50 minuta.

Publika nažalost neće moći biti prisutna u dvorani, ali ćete prijenos meča moći pratiti na televiziji Zapad, kako na samom TV kanalu tako i preko njihovih profila na društvenim mrežama.

image
Gorički vs. Romanenia
Gorički Vs. Romanenia

Linker
24. travanj 2024 16:21